Wpis z mikrobloga

@Trae:

Ja to się zastanawiam już tylko kto wygrywa "Ibaka sweepstakes", a smutno mi się zrobiło bo Fred w obecnej sytuacji jest przepłacony.

w sumie jak denver nie ściągną tego ibaki czy nie zaryzykują jakimś szalonym trejdem po blejka czy love'a to ja to
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Adrian_Wojnarowski1488: Westbrook gwarantował zbyt wiele wygranych żeby go ściągać szczególnie jeśli byłby Adams i byłoby to ponowne zapchanie się nim

Aktualnie OKC czekają zapewne 2 lata tankowania i szorowania po dnie tabeli - wierzę w wymiany swój pick + te z trejdow w wymianach za wyższe picki bo na to w tym momencie wszystko wskazuje. SGA już jest, potrzebne są tylko 2 dobre drafty + może za 2 lata handel
  • Odpowiedz
@Adrian_Wojnarowski1488: Gdyby miał kontrakt rok krótszy to możnaby pomyśleć że to byłoby dobre rozwiązanie. On będzie w 22/23 zarabiał 47mln przecież nawet przy rebulidzie to za 2 lata nie będzie szans na rozpoczęcie jakiejś walki a trzeba będzie poświęcać 3 rok na rebulid
  • Odpowiedz
@nobrainer: to nadal lepiej wybrać tankowanie w 2021 i wysoki pick + rok na rozwój picku/sga do poziomu all star - potem w 2022 znowu wysoki pick + wymiana jakichś zawodników na lepszych i odpalenie i walka o playoffy w 2023 zamiast czekać jeszcze rok przez kontrakt Westbrooka do końca 2023 bo to nadal będzie 47mln
  • Odpowiedz