Aktywne Wpisy
RedBulik +502
przemo123mo +187
Nie wiem czy ktoś z was zerknął na maila #youtube #youtubepremium ale nie dość że zaczęli blokować to jeszcze podnoszą cenę o 10 zł miesięcznie ( ͡º ͜ʖ͡º) ciągną kasę jak mogą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- Który to Hitler? Ten?
- Tak.
- A to kto?
- Stalin
- Hmm...?
- Nie wiesz kto to Stalin?
- Nie
- Wytłumaczysz dlaczego wybraliście taką kolejność?
- Obama, wiadomo - black power
- Co najbardziej lubisz w Obamie?
- To, że jest czarny. No i był prezydentem
- Uważacie, że Trump jest gorszy niż Hitler?
- (oboje) Tak. Definitywnie.
- Dlaczego?
- Jest dziecinny. Zaostrzył zasady przyznawania bonów żywnościowych, a ludzie ich potrzebują.
- Uważacie, że nieprzyznawanie bonów żywnościowych jest równie złe jak wymordowanie 6 milionów żydów?
- Hmm... On to zrobił? (śmiech, zaskoczenie, niedowierzanie, amerykańscy studenci pierwszy raz w życiu usłyszeli dzisiaj o Stalinie i Hitlerze)
- No dobra, Hitler zabił żydów, ale Trump zbudował ten cały mur...
Kurtyna XDDDDD
#usa #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #lewackalogika #bekazpodludzi
@nov3l: Ciężko wymagać od amerykanów by wiedzieli coś o dwóch przywódcach którzy byli odpowiedzialni za wywołanie drugiej wojny światowej, w której USA straciło ponad 400 000 żołnierzy?
Braliśmy udział w jakiejś wojnie przez nich wywołanej, albo byli oni postaciami pojawiającymi się w jakimś
@LibertyPrime: ale życie żyda jest warte co najmniej 10 żyć gojów, więc śmierć mitycznych 6 mln żydów przebija 20mln gojów
Komentarz usunięty przez autora
1. Możliwe, że to ustawka.
2. Jeżeli nie ustawka, to takich niewyedukowanych ludzi znajdzie się wszędzie - jak pójdziesz w Polsce pod zawodówkę to podejrzewam, że takich par znajdziesz dziesiątki, wymieniono wyżej już
@anikosa: tylko, że tam potrafią trzymać debili na ich miejscu, a w Polsce debili dopuszcza się do władzy
Oczywiście o Żydach i holokauście żaden z tych amerykańców nie słyszał.
470 plusów, 1.7 mln wyświetleń, stonks
@anikosa: pisząc to łyknełeś/aś jakiegoś fejka z aktorami. powiedz teraz coś o Polsce
@anikosa:
Jakieś dane na poparcie tej tezy? Że tak się mówi to wiem, ale czy stoi za tym jakaś statystyka? Ja bym się wcale nie zdziwił gdybyśmy byli takimi samymi ignorantami jako naród.