Aktywne Wpisy
Scoyatelle +252
Ceny antyperspirantów, to jakaś kpina z konsumentów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Absurd_69_ +60
Niedawno zerwałem z dziewczyna, z którą byłem ~6 lat. Nie układało mi się z nią w łóżku (mniejsze libido ode mnie, ona w sumie mogłaby w ogóle nic nie robić), czułem brak wsparcia, nieustanne narzekanie. Robiło się gorąco, bo mieliśmy wspólnie zamieszkać, ale ja miałem coraz większe wątpliwości. Wszystkie moje uwagi, odczucia zbywała mówiąc, że wymyślam i w sumie to, że według mnie ona wszystko robi źle.
No i cóż, stało się.
No i cóż, stało się.
- Który to Hitler? Ten?
- Tak.
- A to kto?
- Stalin
- Hmm...?
- Nie wiesz kto to Stalin?
- Nie
- Wytłumaczysz dlaczego wybraliście taką kolejność?
- Obama, wiadomo - black power
- Co najbardziej lubisz w Obamie?
- To, że jest czarny. No i był prezydentem
- Uważacie, że Trump jest gorszy niż Hitler?
- (oboje) Tak. Definitywnie.
- Dlaczego?
- Jest dziecinny. Zaostrzył zasady przyznawania bonów żywnościowych, a ludzie ich potrzebują.
- Uważacie, że nieprzyznawanie bonów żywnościowych jest równie złe jak wymordowanie 6 milionów żydów?
- Hmm... On to zrobił? (śmiech, zaskoczenie, niedowierzanie, amerykańscy studenci pierwszy raz w życiu usłyszeli dzisiaj o Stalinie i Hitlerze)
- No dobra, Hitler zabił żydów, ale Trump zbudował ten cały mur...
Kurtyna XDDDDD
#usa #bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #lewackalogika #bekazpodludzi
@77023: a wyobraź sobie, że są ludzie mówiący, że Jan Paweł II był najlepszym papieżem, bo był z Polski xD
W sumie w każdym dowolnym kraju gdyby zestawić niepopularnego polityka w grupie ludzi która go nie popiera.
Może niech pojedzie do Texasu i też zapyta o to samo.
Tendencyjny materiał.
@mainecoompf: PragerU zostało założone przez żydów xD Ja wiem, że to prawie jak mem ale w USA prawie wszystkie media od wielkich po małe kanały na youtubie są kontrolowane przez żydów.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dennis_Prager
"Dennis Prager was born in Brooklyn
W USA nie ma czegoś takiego jak podstawa programowa. Każdy dystrykt szkolny, a nawet każda szkoła, sama sobie ustala czego i jak będzie uczyć. Jeśli znacie historię pastafarianizmu to ona właśnie rozpoczęła się od tego, że lokalny dystrykt chciał dodać naukę o kreacjonizmie do lekcji biologii. Dodatkowo, w liceum każdy uczeń sam sobie wybiera przedmioty i ich poziomy. Jest katalog obowiązkowych (np. angielski), ale
Do teraz nie wiem skąd oni biorą tę liczbę 6 milionów xD. Z dupska chyba.
O nie wykopki odkrywają że murzyni są niewyedukowani i niezbyt lotni intelektualnie xdddd absolutnie nie dlatego w afryce dalej żyją w lepiankach z gówna słonia
Komentarz usunięty przez autora
Choc z drugiej strony, gdyby nie hitler, to inny lider by sie pojawil. Ludzie to strasznie destrukcyjny gatunek. Gdyby nie widmo grzyba atomowego, to juz dawno bylaby 3 wojna swiatowa xD