Aktywne Wpisy
vfr__ +321
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

trevoz +15
Siedzę w domu, bo chory jestem i naszło mnie, żeby ponownie wypróbować Lalique Encre Noire, bo kiedyś mireczki polecały na jesień i mam odlewkę.
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
źródło: o.1834
Pobierz

Którą opcję stosuje się w praktyce? Co, jak to zawiedzie, bo. przycisk się wyniszczył na tyle, że drgania są dłuższe i zamiast posłać 1 rakietę, to poleciały 4?
Na zdjęciu pokazuję jak to wygląda wraz z metodą
buttonDebounced, która zabezpiecza programowo przed mikrodrganiami.#elektronika #elektroda #robotyka
źródło: comment_1605259633isRigV955C517oGuYSTJKb.jpg
Pobierz@becvvv: wybierz opcje programową. Po opracowaniu koszt powielania jest zerowy, nie da się jej zepsuć uszkadzając albo myląc części. Możesz przez wymianę programu ją usprawniać.
Co do długości drgań, to załóż sobie jak szybko ten przycisk może być normalnie wciskany. 5 razy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu