@Towarzysz_Szwagier Dobrze, że jest "Polacy", dlatego że te problemy dotyczą tylko polskich mężczyzn. Kobiety w tym kraju mają z górki całe życie, ale najwięcej narzekają.
@Towarzysz_Szwagier: a to co wy byście chcieli? Trzeba pracować żeby coś mieć.
Do roboty! A nie głupoty w internecie wypisywać! @Kwiatsloneczny: ta, pracować. 40% klina podatkowego już od pensji minimalnej. Zaiwaniająca inflacja. Wiecznie baniujące ceny nieruchomości. Ciągle nowe wyższe daniny i co raz bardziej skomplikowane prawo gdyby przyszło ci do głowy spróbować na swoim. W takich warunkach, jak nie odziedziczysz albo nie ukradniesz to szanse są, że dorobisz
@Kwiatsloneczny: mnie tylko dziwi i trochę złości gdy ludzie pomimo tego wszystkiego mówią "no weź się do roboty". Znaczy w jakimś stopniu mają rację, bo co może innego zrobić jednostka. Jedenak w sytuacji gdy system jest ustawiony na dojechanie przeciętnej jednostki to niezbyt uczciwe postawienie sprawy.
dam ci plusika i za obserwuje bo zrównoważony jesteś a nie będę Ci nic pisał żeby nie wyprowadzać cię z równowagi :)
@Kwiatsloneczny: możesz pisać ale doceniam chęć niewkurzania ( ͡°͜ʖ͡°) Niestety rozpędziłem się i napisałem jeszcze jedną odpowiedź nim przeczytałem twoją ostatnią.
źródło: comment_1605150232hjK8laQVdfsa6qsREDmvRL.jpg
PobierzDo roboty! A nie głupoty w internecie wypisywać!
Komentarz usunięty przez autora
Do roboty! A nie głupoty w internecie wypisywać!
@Kwiatsloneczny: ta, pracować.
40% klina podatkowego już od pensji minimalnej. Zaiwaniająca inflacja. Wiecznie baniujące ceny nieruchomości. Ciągle nowe wyższe daniny i co raz bardziej skomplikowane prawo gdyby przyszło ci do głowy spróbować na swoim.
W takich warunkach, jak nie odziedziczysz albo nie ukradniesz to szanse są, że dorobisz
@Kwiatsloneczny: możesz pisać ale doceniam chęć niewkurzania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety rozpędziłem się i napisałem jeszcze jedną odpowiedź nim przeczytałem twoją ostatnią.