Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +456
Dzisiaj w #maszprawo o tym, czy czy skazany adwokat od "trumny na kółkach" zapłaci 150.000 zł rodzinom ofiar? Pełnomocnik oskarżycieli posiłkowych poinformował, że kieruje sprawę do komornika, a ja znalazłem w Krajowym Rejestrze Zadłużonych umorzone bezskuteczne egzekucje wobec Pawła K.
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
źródło: grafika2
Pobierz
KjatanSveisson +11
#perfumy
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000006820
Pobierz

Jeszcze tylko rok w woj. Śląskim można używać starych pieców węglowych, a cały region zadymiony i tonie w smogu. Nikt nic nie wie, albo udaje że nie wie. Mam uwierzyć, że ciągu 2021 roku te wszystkie kotły znikną? Kampania informacyjna nie istnieje, a 5 letni okres przejściowy właśnie się kończy.
Gdy powiesiłem kartkę z infografiką na klatce schodowej, to zerwali na drugi dzień. Gdy rozmawiam z sąsiadami to robią wielkie oczy i mówią, że nikt im nic nie nakaże wymieniać, i że to samochody robią smog. Nie będę bierny wobec ignorancji.
#smog #slaskie #zabrze #gliwice #rybnik #katowice #rudaslaska #myslowice #bytom #tychy #bielskobiala
Dlatego zostaje przy węglu zwykłym dalej.
Komentarz usunięty przez autora