Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kowi88: jakieś objawy? U mnie temp max do 37,5 bardzo szybko zmieniająca się, dosłownie co godzinę inna. Kaszel napadowy, ostry z odksztuszaniem krwi, wczoraj brak węchu i smaku, dzisiaj wrócił węch, choć nie jest on taki jak zawsze. Myślę, że tak z 50%
  • Odpowiedz
@Dzemzdzika: od tygodnia siedzę na L4 z objawami przeziębienia 37.5 temperatura non stop czasem dobija do 37.9, łeb boli i kręci mi się, ogólne osłabienie. Test zrobiłem prywatnie, bo dzień po (otrzymaniu L4) dostałem telefon, że pare osób z którymi miałem kontakt mają pozytywy. Ból gardła minął, kaszel katar bez zmian. Węch i smak posiadam.

Przy okazji dostałeś może powiadomienie SMS ? Bo ja jak wczoraj robiłem prywatnie to sami
  • Odpowiedz
  • 0
@kowi88: .Nie, żadnego smsa nie dostałem. Czekam teraz jedynie na telefon z sanepidu. Miałem test zlecony przez lekarza, jako że objawy kwalifikowały się do zrobienia wymazu.
  • Odpowiedz
@Dzemzdzika: no ja na drugi dzień po otrzymaniu wiadomości, że ktoś ma pozytywa dzwoniłem do przychodni to powiedzieli mi, że na moje widzimisię nie dadzą mi teraz skierowania na wymaz więc zrobiłem sobie prywatnie na firmę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@kowi88: Rozumiem. Ja pierwszy raz z lekarzem kontaktowałem się w czwartek, również nie dostałem testu. Powiedziałem sobie spoko, nie będę ściemniać, może ktoś inny tego testu potrzebuje bardziej niż ja. Dopiero jak w piątek doszedł węch i smak to mnie wysłali.
  • Odpowiedz