Aktywne Wpisy

raFFcio +45
Halo @Moderacja @m__b czy wy tam jesteście normalni? Na tym portalu nie ma już żadnej treści poza ruską propagandą, pisowsko-konfederackimi spinami i fejkami oraz rasizmem i antysemityzmem. @Moderacja tak moderuje, że nie reaguje na nic, nawet na bezpośrednie zgłoszenia.
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #
A cały tag #zydkrecikorba to już jest szczyt wszystkiego. Ledwie brałn podniósł łeb antysemityzmu w tym kraju to już się zaczęło. I nie, to nie są jedynie #

Hej, czy mam szanse znaleźć chłopaka? Mój opis: ok. 35 lat, niski wzrost, wysokie BMI, z urody to myślę, że mocne 3/10 w skali wykopka, zarobki minimalne, ale za to mało jem. #zwiazki #niebieskiepaski

źródło: comment_16046900322xjlEykaZn1JwNdvAGQzWL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
pomocny bywa też outline.com
@babisuk: artykuł, niestety, mało wyjaśnia. Niżej materiał PBS z serii Eons o tym, dlaczego konkretnie tak się dzieje.
TL;DW: długi ogon sprzyja pływaniu, ale utrudnia takie rzeczy
@tyrald: South Park kolejny raz przewidział przyszłość.
@babisuk: w tym kontekście jestem pod wrażeniem tego, jak dobre materiały komentujące bieżące odkrycia robi PBS na YouTube w seriach Eons i Space Time. Plus oba bardzo przyjemne w odbiorze także przy odsłuchu.
A tak na serio, bardzo dobra robota, dzięki.