Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +229
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

kimunyest95 +79
Znajomy Chińczyk powiedział mi, że jego mama właśnie kupiła sobie samochód za 12k EUR (po przeliczeniu) - moja pierwsza reakcja, pewnie jakaś Toyota czy Mazda, przekraczająca 5 lat…
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
No, ale nie - VW Tharu, model bliźniaczy Skody Karoq/Seata Ateca. 12 tysięcy EUR, nowy prosto z salonu!
A w Europie wyszedł niedawno nowy TRoc, który bez szyb na korbkę kosztuje 40 tysięcy EUR - ja wam powiem tak, niech te chciwe korporacje giną.
źródło: IMG_5210
Pobierz

źródło: comment_1604689318V1MTq3QvCx7estVo9mMyEI.jpg
PobierzŹródło: https://pl.wikipedia.org/wiki/Szymon_Ho%C5%82ownia#Dzia%C5%82alno%C5%9B%C4%87_charytatywna_i_spo%C5%82eczna
@genocidegeneral: aha czyli tak jak każdy poważny polityk? xD
- opozycja niczego się nie nauczyła
- Hołownia zaczyna się liczyć w grze
A Hołownia ma najbardziej racjonalne rozwiązanie "wielkiego sporu światopoglądowego" - referendum. Oraz zdrowe podejście - on ma swoje prywatne poglądy, ale partia nie narzuca żadnej narracji i nie zajmuje w tej sprawie żadnego stanowiska.
@alfa-fetoproteina: A co ma wspólnego chęć decydowania o sobie i Hołownia, który mówi, że on to w sumie nie ma zdania i da się przekonać komuś. Komu
źródło: comment_1604709998E8nx4XTmDkUZSsktDKnzpS.jpg
Pobierz@puszkapandory: Do wyboru mamy 2 opcje:
1 - narzucenie jakiegoś rozwiązania przez aktywną stronę sporu (najchętniej skrajnego rozwiązania gdzie PiS całkowity zakaz, Lempart&co - całkowitą liberalizację)
2 - zorganizowanie referendum i przesunięcie sporu z obszaru politycznego w obszar debaty publicznej. Niech aktywiści obu stron starają się PRZEKONAĆ
Komentarz usunięty przez autora
@kaarp: Bo wcześniej mówił, że lewica może się drzeć ile chce, ale raczej nie ma i czym rozmawiać i on zdania nie zmieni - 100% zakaz. Teraz, kiedy te środowiska urosły w siłę, Hołownia nagle się liberalizuje chorągiewkowo.