Aktywne Wpisy

sha128 0
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
uncle_freddie +191

https://www.x-kom.pl/p/602033-notebook-laptop-15-6-lenovo-legion-5-15-ryzen-7-32gb-960-win10x-rtx2060-144hz.html
#laptopy #komputery #hardware #pcmasterrace
@handballer niby drogo ale teraz laptopy sa mega drogie i chyba nie stanieja szybko, co myślicie?
na procesorach i dyskach się nie znam, albo poszukaj jeszcze w innych sklepach, rtv euro itp