Co tam mireczki? Nadal płacicie 1000zl za Xerjoffa? Nawet mi was nie żal Ja wolę nie przepłacać za markę i nazwę i wolę kupić taniej i więcej w oryginalnym opakowaniu niż w galerii z marżą. #pdk Tyle są warte wasze perfumy. A wy dalej przepłacajcie
@balbezaur: "Lub nowe w oryginalnym opakowaniu jeszcze w folii nie otwierane z pląbami w cenie 120zl idealne na prezent!!! Zdjęcia przedstawiają perfum w obu formach. Na perfum daje gwarancje."
Byście się zdziwili jacy ludzie to kupują, niektórzy żeby to postawić na toaletkę/ dać komuś na prezent w myśl zasady patrzcie kurła jaki jestem bogaty. Szkoda tylko, że te E w napisie CREED tak trochę wyjechane przez małego ciapatego gdzieś w Tureckiej piwnicy.. Jestem ciekawy jak te testery po 119 pachną bo tego typu podróbki w chińskich sklepach typu BOOS za 19,99 pachną jak domestos wymieszany z pastą do
https://m.olx.pl/oferty/uzytkownik/s3uLh/
Co tam mireczki? Nadal płacicie 1000zl za Xerjoffa? Nawet mi was nie żal
Ja wolę nie przepłacać za markę i nazwę i wolę kupić taniej i więcej w oryginalnym opakowaniu niż w galerii z marżą. #pdk Tyle są warte wasze perfumy. A wy dalej przepłacajcie
Zdjęcia przedstawiają perfum w obu formach.
Na perfum daje gwarancje."
Komentarz usunięty przez autora
Byście się zdziwili jacy ludzie to kupują, niektórzy żeby to postawić na toaletkę/ dać komuś na prezent w myśl zasady patrzcie kurła jaki jestem bogaty. Szkoda tylko, że te E w napisie CREED tak trochę wyjechane przez małego ciapatego gdzieś w Tureckiej piwnicy.. Jestem ciekawy jak te testery po 119 pachną bo tego typu podróbki w chińskich sklepach typu BOOS za 19,99 pachną jak domestos wymieszany z pastą do