Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Jak radzić sobie z trudnymi teściami? Ⓘ
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na
Tldr: ojciec mojej dziewczyny mnie obraża, a dziewczyna ma to w dupie
Jestem z dziewczyną w związku od roku i zacząłem poznawać jej rodziców, a ona moich. Moi rodzice przyjęli dziewczynę bardzo pozytywnie i serdecznie, ale niestety jej rodzice, a szczególnie jej ojciec mnie nie polubił.
Okej, rozumiem że nie każdy musi mnie polubić, ale to co się odjaniepawliło to ja nawet nie...
Jej ojciec już na

pogodny_mis65 +124
Rozwalił mnie ostatnio mój wujek na chrzcinach. Rodzicami dziecka byli weganie i na obiad podano stek z kalafiora, a on tak spojrzał i powiedział do żony głosem paździocha „A co to za g---o..” xD I miał w sumie racje. #gotujzwykopem #jedzenie

Kraj wysyłki Francja, w opisie kiedyś było napisane że firma z HK (lub inna podobna aukcja)...
Poskładane z 20 innych telefonów, czy może rzeczywiście nowe? Faktura VAT-Marża
https://allegro.pl/oferta/apple-iphone-11-pro-5-8-256-gb-szary-9833802374
#iphone #telefony #technologia #allegro #scam #okazje
No. 571, Tian'an South Road, Fengze District, Quanzhou City, F
362000 Quanzhou
NIP: 92350503MA32YQYM7L
Chinol, żadna Francja
@GamePL7: podejrzewałem że telefon pochodzi z najpopularniejszego serwisu podobnego do naszego allegro kupione okazyjnie https://www.leboncoin.fr/recherche/?category=17&text=iphone%2011%20pro
Apple iPhone 11 Pro (5.8") 256 GB Szary
odfu258858 - 100%
na allegro sprzedają Polacy i Chinole, praktycznie nikt inny
paczka z Francji do Polski idzie pewnie 3-4 dni, a nie do 28 dni
prędzej nie ma, skoro wysyłka idzie do 30 dni
Warto? sam oceń