Wpis z mikrobloga

@HHHHHH: Tak tak, zrozumiałem. Kija w dupie masz zarówno w "prawdziwym" życiu, jak i wszędzie indziej.

Bez niego serio jest łatwiej, trochę mniej pogardy, a więcej zrozumienia.
  • Odpowiedz
ALE ŚMIESZNIE HE HE HE TO POWAŻNY PROTEST, TYLKO JULKI MYŚLĄ, ŻE TO TABLICA FEJSBUCZKA ()

@HHHHHH: Oho, jest i pan poważny z kijem w dupie xD
Pan wykopek powinien ustalić jakieś standardy protestów. Zabawne napisy powinny być ZAKAZANE. Najlepiej żeby składały się z POWAŻNYCH słów i POWAŻNYCH tekstów napisanej w POWAŻNEJ KSIĘDZE.

Powinni zrobić transparent
  • Odpowiedz
Oho, jest i pan poważny z kijem w dupie xD

@niochland: nope, po prostu wiem jak ten kraj funkcjonuje, jaka jest rzeczywistość. I nikt was na poważnie nie bierze 36mln Polaków nie wyszło na ulicę i nie wyjdzie dzięki dziecięcym transparentom. Dodatkowo ja mam prawo głosu w wyborach, ty jeszcze nie.
  • Odpowiedz
36mln Polaków nie wyszło na ulicę i nie wyjdzie

@HHHHHH: Tyle nie wyjdzie na pewno z innych powodów - część jeszcze nie umie chodzić i część już nie może chodzić.
  • Odpowiedz
I nikt was na poważnie nie bierze 36mln Polaków nie wyszło na ulicę i nie wyjdzie dzięki dziecięcym transparentom

Wypowiadasz się tylko za siebie.

Dodatkowo ja mam prawo głosu w wyborach, ty jeszcze nie.

@HHHHHH: Znowu ci o--------a? Serio argumentum ad wiekum?
  • Odpowiedz
no chyba 36mln zostalo jednak, czy juz zakrzywiasz rzeczywistosc?

@HHHHHH: ale ty masz jakikolwiek RiGCz w ogóle? W Polsce żyje 38 mln ludzi.

Gosc jest niepelnoletni nie ma prawa glosu niestety.

A sugerujesz to na podstawie?
  • Odpowiedz
ale ty masz jakikolwiek RiGCz w ogóle?

@Kryspin013: Co ty do mnie bredzisz... () Jakbym gadał z fanatykami z lewicy lub prawicy. Pokaż mi jak 36 mln wyszło na ulice, jak na razie to w sumie może 1mln we wszystich miastach co jest mniejszością, więc utkaj tam i wracaj do piwnicy.

sugerujesz to na podstawie?

na podstawie informacji dostepnych w internecie
  • Odpowiedz