ALE ŚMIESZNIE HE HE HE TO POWAŻNY PROTEST, TYLKO JULKI MYŚLĄ, ŻE TO TABLICA FEJSBUCZKA (-‸ლ)
@HHHHHH: Oho, jest i pan poważny z kijem w dupie xD Pan wykopek powinien ustalić jakieś standardy protestów. Zabawne napisy powinny być ZAKAZANE. Najlepiej żeby składały się z POWAŻNYCH słów i POWAŻNYCH tekstów napisanej w POWAŻNEJ KSIĘDZE.
@niochland: nope, po prostu wiem jak ten kraj funkcjonuje, jaka jest rzeczywistość. I nikt was na poważnie nie bierze 36mln Polaków nie wyszło na ulicę i nie wyjdzie dzięki dziecięcym transparentom. Dodatkowo ja mam prawo głosu w wyborach, ty jeszcze nie.
@Kryspin013: Co ty do mnie bredzisz... (-‸ლ) Jakbym gadał z fanatykami z lewicy lub prawicy. Pokaż mi jak 36 mln wyszło na ulice, jak na razie to w sumie może 1mln we wszystich miastach co jest mniejszością, więc utkaj tam i wracaj do piwnicy.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
źródło: comment_1604386401wBpQkeKPqTWCEIKnIilk4c.jpg
Pobierz@HHHHHH: "Jesteśmy poważnym związkiem - nigdy się nie uśmiechamy"
Polecam wyjąć kija z d--y ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Bez niego serio jest łatwiej, trochę mniej pogardy, a więcej zrozumienia.
@HHHHHH: Oho, jest i pan poważny z kijem w dupie xD
Pan wykopek powinien ustalić jakieś standardy protestów. Zabawne napisy powinny być ZAKAZANE. Najlepiej żeby składały się z POWAŻNYCH słów i POWAŻNYCH tekstów napisanej w POWAŻNEJ KSIĘDZE.
Powinni zrobić transparent
@niochland: nope, po prostu wiem jak ten kraj funkcjonuje, jaka jest rzeczywistość. I nikt was na poważnie nie bierze 36mln Polaków nie wyszło na ulicę i nie wyjdzie dzięki dziecięcym transparentom. Dodatkowo ja mam prawo głosu w wyborach, ty jeszcze nie.
@HHHHHH: Tyle nie wyjdzie na pewno z innych powodów - część jeszcze nie umie chodzić i część już nie może chodzić.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wypowiadasz się tylko za siebie.
@HHHHHH: Znowu ci o--------a? Serio argumentum ad wiekum?
Gosc jest niepelnoletni nie ma prawa glosu niestety.
@HHHHHH: ale ty masz jakikolwiek RiGCz w ogóle? W Polsce żyje 38 mln ludzi.
A sugerujesz to na podstawie?
@Kryspin013: Co ty do mnie bredzisz... (-‸ლ) Jakbym gadał z fanatykami z lewicy lub prawicy. Pokaż mi jak 36 mln wyszło na ulice, jak na razie to w sumie może 1mln we wszystich miastach co jest mniejszością, więc utkaj tam i wracaj do piwnicy.
na podstawie informacji dostepnych w internecie