Aktywne Wpisy

straszny_cham +200
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
BartoszBrz +87
Praca na Tirach ma ten Plus. Że człowiek nie musi z rana dojeżdżać zbiorkomem do kołchozu. Wystarczy tylko przenieść się z łóżka na fotel kierowcy. I już chłop na stanowisku pracy :D
#zycietruckera
#zycietruckera
źródło: IMG_9443
Pobierz

![[EN] W Anglii dziennie do 30 ludzi jest aresztowanych za memy.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/809120496690b1901641308518ba0323f04a0fc63bac8ae8352fab907f8d7f06,q80.jpg)
#gry #pcmasterrace #ps4 #xboxone #cyberpunk2077
źródło: comment_1604336476Nxv3aX6PF2kQJB5rSdW8gj.jpg
Pobierz@maciorqa: to jest jak ktoś nie może wytrzymać. Preordery dostają czasem grę trochę szybciej, lub dostają "ekskluzywne" dodatki jak np. w #forzahorizon4
Ja nie polecam ani preorderów, ani na premierę bo to jeden pies. Wolę poczekać na przynajmniej parę patchy. Mowa o tytułach na singla gdzie z nikim się
Gdyby za zamówienie preordera gra byłaby np o 10% tańsza, to mógłbym to jeszcze zrozumieć, ale jeżeli cena jest taka sama i nie ma za zamówienie preordera żadnych sensownych dodatków, to nie widzę
@maciorqa: w #forzahorizon4 było kilka aut. Jedno zdobyłem, na inne nie mam szans mimo 300 godzin w grze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki sam sens jak early-access (jeszcze większa patologia), wycinana zawartość sprzedawana jako DLC, mikropłatności, lootboxy, wypożyczanie (a nie kupowanie na własność) gier na Steamie. Współczesny rynek gier ma za zadanie tylko jak najbardziej wyruchać gracza na kasę, a że z ich strony nie słychać żadnego oburzenia na takie praktyki to
@maciorqa: bo nie ma, tak samo jak milion sto dwudziesty drugi wpis na mirko z pytaniem o to. Sam rzadko kupuję gry w pełnej cenie, na xboxie nie mam też ich jakoś przesadnie dużo bo raptem około 60 kupionych gier cyfrowych. Jednak są wśród nich tytuły kupione jako
@frex: Early-access jest super. Dzięki temu np. factorio powstało i nabrało takiego kształtu jaki mnie interesował.