Wpis z mikrobloga

@elon_w_zbozu: w życiu bym nie podejrzewał, że będę z nostalgią wspominał Polskę za PO.
A jeszcze jak PiS wygrywał wybory, to mówiłem, że gorzej raczej i tak nie będzie, bo się nie da xD
  • Odpowiedz
@elon_w_zbozu: jeeeezu jaki wykop to ściek się zrobił. Nagle wypopki sobie przypomniały, że w sumie Tusk nie był taki zły, PO nie kradło tak dużo, ehh fajne czasy to były. Siebie warci jesteście, dlatego w tym kraju nic się nie zmienia, bo takie dzbany zapominają jak było wcześniej i znowu głosują na takich samych patałachów.
  • Odpowiedz
@elon_w_zbozu: co za czasy kiedy ludzie wspominają z utęsknieniem złodzieja Tuska, a gdy telewizja publiczna śmieje się z Terleckiego, to każdy myśli, że to fake.

Doszliśmy do strasznego poziomu absurdu...
  • Odpowiedz
Oczywiście acta potem przeszło bo te śmiecie z PE zdradziły, ale przynajmniej nikt nie został ranny i nie było napuszczania narodowców na protestujących.

@elon_w_zbozu: Ta retoryka trochę brzmi na zasadzie: Wujek Stanisław, tak jak stryj Andrzej też chleje, źle gospodarzy, i w domu i w łobejściu widoć że bida, ale przynajmniej Stasiek to pikno przemowe na weselach da, i na harmonicje zagroć łumi.
  • Odpowiedz
@elon_w_zbozu: pamiętam tę transmisje, oglądałem na żywo i komentowałem, że kłamie i to i tamto, sam skakałem na manifestacjach, zbierałem podpisy, byłem wszystkim bardzo zdenerwowany... Mimo ze robili co chcieli to wszystko było bardzo kulturalnie, ewidentna wojna interesów, a nie ideologii, złość, a nie nienawiść, nikt nie życzył nikomu śmierci, telewizja i policja nie były stroną. To byli czasy.
  • Odpowiedz
@elon_w_zbozu: Wczoraj o tym z koleżanką gadałem, że nie pamiętam, żeby TVP robiło taki chlew w mediach, nie pamiętam żeby tak bardzo tamten rząd zaklinał rzeczywistość, chował się jedynie w TVP i tak dalej. To co teraz się dzieje to zwyczajny wstyd.
  • Odpowiedz
Byłeś na jakiejkolwiek manifestacji przed wyborem Dudy na prezydenta? Prawda o budce była przedstawiona na taśmach z knajpy

@gawronfly: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Czy ty w ogóle kiedyś słuchałeś tych taśm ze zrozumieniem, czy jak każdy tępy prawak łyknąłeś wysrywy Pereiry?

Co do reszty, to się nawet nie odniosę, bo k-------e logiki odchodzi ostre xD TVN sam sobie podpalił wóz, Policja dostarczała płyty chodnikowe naziolom na 11.11 do rzucania, co jeszcze ( ͡
  • Odpowiedz