@InlandEmpire Nigdzie nie napisałem nic o skrajnościach, ani tym do jakiej strony politycznej się zaliczam. Nie przeszkodziło Ci to aby wysnuć wnioski wyssane z palca. postępowy człowieku, co mądrego jest w postulatach takich jak TK W---------ć, religia w---------ć i kto ma tu sprany mózg.
@lizakoo: nie twierdzę że jesteś wierzący, ale ewidentnie w wyniku mieszkania w katolickim kraju przesiakles ich p----------m o tym że aborcja to coś złego
@ButelkaBezKaucji: Dla mnie nie jest autorytetem ale jest ona córką prezydenta. Prezydenta który nie potrafi pełnić swojej funkcji a temat dotyczy kobiet więc ten głos jest ciekawy.
@skrobaczka: Dlaczego Twoim zdaniem nie jest możliwy?
@InlandEmpire: To jest kompromis, który zadowala większość społeczeństwa. Skrajne środowiska są niezadowolone, a to zazwyczaj dobrze świadczy o jakości kompromisu.
@InlandEmpire Kompromis w naszym narodzie, naszym społeczeństwie. Nie odwołuj się do innych krajów, bo one mają inną kulturę, inne uwarunkowania, inne bieżące cechy i problemy.
https://twitter.com/DudaKinga/status/1321418269077737474/photo/1
#protest #konserwy #neuropa
źródło: comment_1603886206AHhZ35C0Ow3tzhZvg4kKHP.jpg
PobierzNigdzie nie napisałem nic o skrajnościach, ani tym do jakiej strony politycznej się zaliczam. Nie przeszkodziło Ci to aby wysnuć wnioski wyssane z palca. postępowy człowieku, co mądrego jest w postulatach takich jak TK W---------ć, religia w---------ć i kto ma tu sprany mózg.
@lizakoo: Ta, tym bardziej, że 58% chce aborcji na życzenie. Już byś nie kłamał.
@skrobaczka: Dlaczego Twoim zdaniem nie jest możliwy?
@InlandEmpire: To jest kompromis, który zadowala większość społeczeństwa. Skrajne środowiska są niezadowolone, a to zazwyczaj dobrze świadczy o jakości kompromisu.
źródło: comment_1603904852LUvUYcf3QTORCMZKylPZ3w.jpg
Pobierz