Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bigger: @LRF1000W: @LRF1000W: @ratujemysaabine: @hipeklego:
Ogólnie sytuacja wygląda tak, że mam dwie żarówki dwuwłóknowe i żadna z nich nie świeci stopu tylko samą pozycję oraz dwie pozycyjne jednowłóknowe. Sprawdzałem bezpieczniki i czyste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czo jest? Możliwe, żeby w obydwu światłach w jednym momencie padło włókno od stopu?
Samochód to Mercedes W210 2.2L 2002r
  • Odpowiedz
  • 0
@LRF1000W: ni mogę dojrzeć tej krańcówki nad pedałem hamulca. W tym samochodzie coś takiego w ogóle jest? Na netach nic nie mogę znaleźć na ten temat.
  • Odpowiedz
  • 0
@LRF1000W: znalazłem i odłączyłem. Zrobiłem mostek i nadal nie świeciło. Jadę sprawdzić krańcówke miernikiem. Jeśli podłączyłem na krótko i nawet wtedy nie świeci stop to o co może mu chodzić?
  • Odpowiedz
  • 0
@LRF1000W: teraz sprawdziłem krańcówke miernikiem i jest dobrze. Wracam do domu i ogarnę ten bezpiecznik. Czytałem na necie, że może oprawka od żarówki palić bezpiecznik i że zmiana oprawki z lewej na prawą pomaga.. Dzięki Ci za pomoc tak w ogóle bo muszę w nocy wyjechać na długą trasę i może być lipa.
Wracam do domu i zobaczę co i jak.
  • Odpowiedz
  • 0
Chyba lipa...
Bezpieczniki całe zdrowe, zamieniłem oprawki z żarówkami miejscami i krańcówka sprawna, a światła stopu nadal nie świecą. Jest coś co mogę jeszcze zrobić?
  • Odpowiedz
  • 0
@jestem_legenda: właśnie kupiłem i nie mogę ich wkręcić... Te bolce bagnetu nie pasują i nie wiem gdzie mam kupić te Mercedesowe żarówki. Ogólnie na desce rodzielczej pokazują mi się błędy ESP, BAS, ABS oraz o problemie z właśnie żarówkami (Lamp Defective Problem) czyli rzeczywiście problem z żarówkami?
  • Odpowiedz