Aktywne Wpisy
Pytanie do osób które wzięły kredyt w większym mieśćie na 600+ tysięcy. Nie boicie się że stracicie pracę i szybko tak dobrze płatnej nie dostaniecie? Myślę że ktoś kto bierze tak wysoki kredyt to nie pracuję za minimalną. Co więcej nawet taka poduszka na pół roku może nie wystarczyć.
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait
#korposwiat #kredythipoteczny #nieruchomosci #pracbaza #pracait

SebastianEnriqueAlvarez +1142
I po banie więc czas na przypominajkę srajtczaka
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn,
zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o.
jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
Zabił 3 osobową rodzinę z-----------c ponad 300 km/h po autostradzie.
Ale zabił tak że zginęli paląc się żywcem w samochodzie.
źródło: obraz
Pobierz

Jak sobie wyobrażam, że będę musiał jeszcze 40 lat tyrać, że zaczną się problemy zdrowotne, a być może i finansowe to mi się niedobrze robi. Nie chce mi się mierzyć z tym życiem bo daje ono za mało radości. A jeszcze teraz cała ta sytuacja z wirusem i ogromnymi stratami gospodarczymi nie napawa optymizmem. Dopóki więc mam jeszcze siłę to jakoś wegetuję, ale z każdym rokiem jest gorzej i nie wiem co musiałby się wydarzyć żebym odnalazł jakiś sens i radość życia aby ciągnąć to przez kolejne kilkanaście albo kilkadziesiąt lat.
#samobojstwo
Komentarz usunięty przez autora
@LucasSpider: Mniej więcej od 17 roku życia przez kilka kolejnych lat śniło mi się, jak moje życie kończy się zderzeniem samochodu z przyczółkiem wiaduktu. Kiedyś pewnie jebnę, zważywszy, że sam to prowokuję.
@rychupeja: nadwaga, a później już poszło.
@rychupeja: to tylko kolejna wymówka aby nic nie robić. Wstań 30 minut wcześniej i idź pobiegaj. Najtańsze buty kosztują 50zł. Plan weź ten:
źródło: comment_1603551752jISLngnnFuWD32Re3fFWCY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A co do sportu to kiedys w pilke troche gralem ale jak kolana mi padly to sobie dalem spokój i jedyne co robie to rower kilka razy w roku i do noedawna pompki, ale nie mam na nie sily teraz nawet..
Od tamtej pory nie mam takich snów
@ziemniaczany_golec: tak bardzo to :/ lata doświadczenia zawodowego dają mi podstawy żeby stwierdzić jasno: komercjalizacja pasji prędzej czy później ją zabija. Choćby to było coś mega randomowego, to robiąc to 5 dni/tydz (a czasem nawet więcej), pieprzone 160h w miesiącu, to musi