Aktywne Wpisy
Temat do dyskusji.
Jakie Waszym zdaniem wziąć auto do 150 tys zł?
Bez znaczenia czy używka/nowe. Po prostu co byście wybrali i dlaczego
#auto #samochody #leasing #motoryzacja
Jakie Waszym zdaniem wziąć auto do 150 tys zł?
Bez znaczenia czy używka/nowe. Po prostu co byście wybrali i dlaczego
#auto #samochody #leasing #motoryzacja

Zamiast iść spać bo jutro kolchoz to oglądam swoje zdjęcia z wesela z Marca.... I wiecie co uważam że mam zeza 🫠 I w dodatku na każdym zdj inaczej wyglądam mehh płacz I smutek
Jeszcze jak sobie pomyślę że ten makijaż wszystko zabija to jeszcze bardziej chce mi się plakac mehhh
;((((
Jeszcze jak sobie pomyślę że ten makijaż wszystko zabija to jeszcze bardziej chce mi się plakac mehhh
;((((
źródło: temp_file5459715677455257611
Pobierz

Jak sobie wyobrażam, że będę musiał jeszcze 40 lat tyrać, że zaczną się problemy zdrowotne, a być może i finansowe to mi się niedobrze robi. Nie chce mi się mierzyć z tym życiem bo daje ono za mało radości. A jeszcze teraz cała ta sytuacja z wirusem i ogromnymi stratami gospodarczymi nie napawa optymizmem. Dopóki więc mam jeszcze siłę to jakoś wegetuję, ale z każdym rokiem jest gorzej i nie wiem co musiałby się wydarzyć żebym odnalazł jakiś sens i radość życia aby ciągnąć to przez kolejne kilkanaście albo kilkadziesiąt lat.
#samobojstwo
Przestań przejmować się #!$%@? na jakie nie masz wpływu jak polityka czy ten wirus.
Masz pracę i zarabiasz to co cię interesuje ta gospodarka?
Nie masz rodziny, zobowiązań to wcale kasa nie powinna być dla ciebie najważniejsza. Choć znów widać, że próbujesz się tym dowartościować pisząc
@loczyn: jprdl co wy macie w tych łbach
Komentarz usunięty przez autora
@LucasSpider: Myśli samobójcze często wskazują na silne zaburzenia emocjonalne i/lub choroby. Choroby się leczy, zatem czas do lekarza. :) Powodzenia.
Jestem w twoim wieku mam prace, w której mam spoko ludzi, nie zarabiam najniższej. Ale oprocz pracy to prawie na nic innego nie mam siły. Mój organizm chce tylko spać. No to jaki sens tak żyć? Jak trzeba sie zmuszać do wszystkiego...i nie wiem co powoduje te senność. A jeszcze do tego kolana mnie bolą i czuje jak mi po prostu słabną mięśnie.
I
Oczywiście terapia here, jakiś czas też farmakoterapia, ale mi nie podpasowalo. Zawsze myślałem że nawet jak coś by mi się w