Wpis z mikrobloga

@Stan_Przedzawalowy: koleś przede wszystkim wydaje się być psychopatą i manipulatorem. Potrafi każde zdanie przedstawić w sposób taki byś mógł odnieść to do siebie. Poza tym jest niesamowitym leniem do pracy i ciągle uważa, że to wina innych ludzi, że nigdzie nie chcą go zatrzymać na dłużej.
  • Odpowiedz
@Stan_Przedzawalowy: Przede wszystkim ma bardzo ograniczony umysł. Ma swoją wizję świata, mocno nacjololo, przeraźliwie antysemicką. Wyznaje zasade "grunt to bunt". Nie dało się z nim nawet polemizować, bo zaraz uznałby cię za antypolaka.
  • Odpowiedz
Dodatkowo mimo iż nie mam już z nim kontaktu to słyszałem, że po śmierci matki niesamowicie mu odwaliło i stał się jeszcze bardziej powalony... Co z resztą widać w jego kontencie na FB.**
  • Odpowiedz
@Nizarlak_Horoszczanski: 1. Nie byliśmy. On miał wtedy laskę, o dziwo całkiem ładną.
2. Z tego co pamiętam to nie grał w gry. Grał za to sporo na gitarze w przerwach od polityki.
3. Wystrzegał się na maxa alkoholu już od liceum, gdyż jego ojciec chlał.
  • Odpowiedz
1. Nie byliśmy. On miał wtedy laskę, o dziwo całkiem ładną.

2. Z tego co pamiętam to nie grał w gry. Grał za to sporo na gitarze w przerwach od polityki.

3. Wystrzegał się na maxa alkoholu już od liceum, gdyż jego ojciec chlał.

@Heer88: thnx!
PS nie mów, że Ty to on ;)
  • Odpowiedz
@Heer88: po co? czeczetko tez dobry mitoman, ja go teraz u sendeckiego widuje i widac jak mu wtedy wystrzeliwuje autyzm, sam juz nie wie co gada. gdzies na jego kanale widzialem jego wystepy w usa z 99r czy cos takiego, niezla beka z tego ze dobrze sie zapowiadal (jak i axelio zreszta) a teraz jest grubym zarosnietym smieciem.

oczywiscie ten jego zespol polska oi czy inne rp i te tego
f.....a - @Heer88: po co? czeczetko tez dobry mitoman, ja go teraz u sendeckiego widu...
  • Odpowiedz
@Heer88: CWP! o co się pokłóciliście się? powiesz pan? Jak widać, nie tylko jednemu Kononowi w uniwersum odwaliło po śmierci matki (co prawda Knur nie zrobił lajta z jej agonii - bo nie umiał, ale to szczegół w sumie).
  • Odpowiedz