Wpis z mikrobloga

@SiennaWest: uczył mnie gry na gitarze, później troche razem graliśmy, sporo rozmawialiśmy przy okazji. Zobaczyłem, że świr i zrezygnowałem z dalszego grania i znajomości. Zbyt mocno w-------y mnie jego poglądy. Mamy duzo wspolnych znajomych.
  • Odpowiedz
@SiennaWest: w stu procentach. Jedyne co go różni od innych przegrywów to to, że nie ma obaw rozmawiać z kimkolwiek i mówić im p------e rzeczy. No, ale większość rozmówców orientuje się dość szybko z kim ma do czynienia.
  • Odpowiedz
@Heer88: a powiedz jeszcze kiedy poznał Sendeckiego i spółkę? ja go kojarzę właśnie od 2006 r. Czy zawsze miał poglądy, cokolwiek bądź, nacjonalistyczno-antysemickie, czy może (choć wątpię) jak to się często przecież zdarza, w młodości miał jakieś przejściowe odchylenia na lewo? Długie włosy by to sugerowały.
W środowiskach nacjonalistycznych Szczota od dawna uchodzi za dupka i policyjną konfiturę. Czy zgadzasz się z takim stawianiem sprawy?
  • Odpowiedz
@SiennaWest nie mam zielonego pojęcia kiedy go poznał. Kiedy ja się z nim widywałem to niemal nie miał znajomych, z którymi by się spotykał. Działał u Bubla w PPN, mial laskę i paru kolegów z podobnym odchyleniem.
Nawet gdyby był lewy to i tak by nigdy się nie przyznał ;) Kiedy ja go poznałem to był ultra nacjonalistą i antysemitą, że aż dreszcze żenady mnie przechodziły. Długie włosy wzięły się stąd,
  • Odpowiedz
@SiennaWest Nie bardzo już pamiętam, więc nie będę w błąd wprowadzał :)
Migał się przed pracą. Każdą. Jeśli już gdzieś podejmował zatrudnienie to go w----------i ze względu na to, że nie umiał zamknąć mordy i próbował faszyzować.
  • Odpowiedz