Aktywne Wpisy
keymac +7
Faceci jak ona wam sie podoba ?
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, brwi, usta, rzesy, makijaz, ubor itd.
Ocencie jej wyglad i styl
Lewusx +106
Wczoraj pierwszy start.
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy
Najbardziej obsadzona kategoria (17 osób) i zwycięstwo.
Dziś powtórka, zobaczymy jak pójdzie.
@Poemat wniosłem prawdopodobnie najlepsze dociecie w swojej kategorii jak i ogólnie w kulturystyce. :)
@Kasahara
#silownia
#mikrokoksy
#dieta
#pokazforme
#sterydy
#mirkokoksy
W pierwszej gimbazy, pewnie za jakąś pierdołę, wyzwałem typa na solo (swoją drogą gość nie zdał raz w podstawówce i w tej 1 gim, do której chodził ze mną też nie zdał, lol). Po lekcjach więc na niego zaczekałem i w kilka osób poszliśmy szukać miejsca do załatwienia sprawy. Niestety szukaliśmy i szukaliśmy ale wszędzie było na przypale (albo tak nam się wydawało), aż w końcu wszyscy co chcieli oglądać widowisko poszli w swoją stronę i zostaliśmy my dwaj. Zapytał wtedy czy chce mi się dzisiaj bić, no i w końcu odpuściliśmy temat i też się rozeszliśmy.
Następnego dnia lekcje zaczynały się od basenu, na którym ja pojawiałem się bardzo rzadko. Tego dnia również byłem tam nieobecny. A co się okazało jak przyszedłem później na lekcje?
Że on już zdążył rozgadać wszystkim, że się biliśmy i mi #!$%@?ł xD mnie by nie przyszło nawet do głowy coś takiego wymyślić xD a w sumie tak się buduje wizerunki vide Trump czy Dan Bilzerian. Z taką cechą życie na pewno jest łatwiejsze.
Tak czy inaczej konflikty w tym wieku nie trwają długo, do pojedynku nigdy nie doszło a resztę szkoły spędziliśmy w dość dobrych relacjach.
#szkola #truestory #coolstory #heheszki
@klamkaodokna: Nie zapominaj o Gilderoyu Lockharcie.