Wpis z mikrobloga

Czy projekt java8/spring/hibernate/javascript/mysql na ubuntu i dockerze, polegajacy na managowaniu danych o samochodach(marka model itp., naprawy samochodow + mozliwosc wrzucenia faktur) i na wykorzystaniu gpsow w samochodach (2 rozne uzadzenia), zbieraniu danych lokalizacji i rysowanie ich na mapach googla + jakies ciekawa prezentacja danych np podzial kolorami na trasy, adres poczatku i konca itp, to dobry projekt do potrfolio na juniora? Koronawirus mocno zmniejszył liczbe ofert i zastanawiam się czy to wystarczy, czy kminic cos jeszcze do tego.

#java #programowanie
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@brakloginuf juz jest zbudowany, glownie wykorzystuję thymeleaf template engine do generowania htmla(managowanie danych o samochodach), a js glownie jest do map i calej otoczki z gpsami.
  • Odpowiedz
Bede sie uczyl dopóki osiagne poziom na juniora.

@tomex1717: jak lubisz marnować czas ¯\_(ツ)_/¯, później będziesz sobie pluł w brodę że tym samym nakładem pracy w innej technologii mógłbyś zarabiać więcej, z resztą jeśli nie jesteś juniorem to dużo na nią nie poświęciłeś
  • Odpowiedz
@tomex1717: nie rozumiesz mnie, jest masa osób takich jak Ty, wytknąłem Ci błędy które Cię obecnie pogrążą i niczym nie będziesz się wyróżniał na ich tle. A dodatkowo zadasz sobie masę dodatkowej pracy która mało kogo będzie obchodzić (pomijam fakt że na 30 rozmów w żadnej nikt mnie nie spytał o gita i żebym coś opowiedział tak że wartość super projektu możesz ocenić sam, lepiej rób to dla siebie i
  • Odpowiedz