Aktywne Wpisy
PrawaRenka +507
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Gdzie zostali wysłani mężczyżni?
Do liczenia ciężkich palet,wielkich rur,przerzucenia worków z ziemią na dziale ogrodowym w ilosciach p------------h.
Co liczyły kobiety?
Pułapki na myszy,gwoździe,ozdoby choinkowe xD
Pomyślicie pewnie takim mężczyznom to pewnie więcej płacą....( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie dla faceta to..stawka jest taka sama mimo wykonywana cięższej roboty. To był mój pierwszy sklep budowlany więc poszedłem do kierownika zapytać się czemu tak jest i czemu nie ma uczciwego rozporządzania obowiązkami? skoro chcą pracować na inwentaryzacjach niech robią takie same prace jak my.
''Y NO BO TEN ZARZĄDZENIE Z GÓRY,PRZECIEŻ MACIE TAM DRABINY DO POMOCY,ZADZWON DO SZEFA''
Powiedziałem chłopom to na magazynie i praktycznie 3/4 z nas wypisała się z kolejnych inwentaryzacji w sklepach budowlanych i zaklepaliśmy sobie miejsca w sklepach typu Auchan,tesco. (Nie ma umowie zapisu dotyczącego tego kto ma jak pracować,nie musimy się zgadzać na wszystko i nie wpływa to na to czy tam pracujemy czy nie)
Anulować można było do godziny 20:00. Po 20:00 napisałem na grupie posta że zgadnijcie kto jutro robi całe obi i wkleiłem liste xD Przewidziane było 8-9godzin i około 30osób w tym 14 mężczyzn.
Zgadnijcie kto jutro będzie n---------ł od 20 do 8-9rano bo pewnie wtedy skonczą to ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może i zarobią dodatkowo,ale tę lekcje zapamiętają do konca życia. Napisaliśmy również wniosek do szefa że jeżeli o----------y czarną robotę to ma być lepiej płatna,jak sie nie zgodzi to się zwalniam i znajde inną robotę na weekendy. Tak prosze panstwa przedstawia się w tym kraju podział obowiązków ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pracbaza #heheszki #zalesie #takbylo
-segment ciężki - najgorsza robota ale najlepiej płatna: 30/h
-segment średni - trochę podźwigasz ale nie będą to dwumetrowe rury czy 40 kg worki. 25/h
-segment lekki - liczenie pierdół, wysiłek fizyczny niewielki ale żmudna i nużąca robota:
Co do wszystkich dziewczyn się nie wypowiem, ale była taka grupka, która pracowała obok kierowników i piła z nimi kawkę.
@marihlana123: Szczerze to sam wole przerzucac te worki z cementem przez 8h niz liczyc wkrety czy inne ksztaltki. P-------a idzie dostac, ale fakt - kobieta dzwiga mniej kg, wiec mniej widac, ze cos zostalo zrobione xD Kazdy pretekst jest dobry dla podwyzki
@slepauliczka: a może on był po operacji kręgosłupa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AO2094: Ale warto zainteresować się czy w swojej misce nie powinieneś mieć więcej ( ͡º ͜ʖ͡º) Jak się sam o siebie nie zatroszczysz to nikt inny się nie zatroszczy.
Ale powyżej obręczy barkowej to już chyba tylko ( :D ) 21kg