Aktywne Wpisy

paramite +57
#mecz
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić
Ale z tą szakirą to by zasmakował życia, kaszankę by jej wsadził bez gumki do małej norki, nawet lewatywy mogłaby nie robić

Jazon +2
#kiszak
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD
Ork Ki-Shack, ziemniaczki, akolici, pobicie menela- szczyt komedii xDDD normalnie prawie jakby chłop się za babę przebrał xDDD
Ale Was ten Kiszak boli xD Szkoda tylko, że nikt go tu merytorycznie 'zaorać' nie potrafi, tylko potraficie takie gówna w kółko pisać nieśmieszne i sobie przyklaskiwać xD

#snooker
A w sumie dlaczego Judd nie jest lubiany?
dobrze, że go tam wtedy Dżon utemperował ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem, że teraz już zupełnie inna gra u Trumpa, ale jakoś niechęć pozostała
Za jedną akcję to wiadomo.
A ja piszę o czymś takim jak u mareczka widzę, że gość męczy bułę. Gra kaszanę. Odwala siano. I tak przez kilka
tak jak napisałem, 9 lat temu to był zupełnie inny Trump niż teraz, ale niechęć ta sama xD Dinga, Mareczka i Robbo też nie lubię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZygmuntZygmuntowski: widocznie ja tak mam tylko z mareczkiem bo cały czas ten sam poziom
i do dzona że kiedyś mecze chciał sprzedawać, ale już mi powoli przechodzi i doceniam jego grę
robbo też mi czasami działa na nerwy tak jak i tobie
no i np nie lubię Gary Wilson po prostu nie lubię jego gry a
@notdot: tak naprawdę to on nie chciał przecież meczu sprzedać... ta cała akcja to była prowokacja dziennikarzy, w której Dżon jakoś nie przejawiał chęci sprzedania meczu, bardziej jego agent, a ostatecznie ban i tak poszedł za to, że nie zgłosił tej całej sytuacji do władz snookera - nie zaś samą próbę sprzedaży meczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to