Wpis z mikrobloga

@misja_ratunkowa cóż jako że jestem dzisiaj po kastrowaniu to mogę tylko powiedzieć że @nunu85 ma dużo racji - nikt nie chce tym zwierzakom źle. Sprawna ręka to parę sekund, potem proszek do gojenia i szczepionka, a po paru minutach normalnie bawią się z resztą, a i do człowieka nadal mają zaufanie i z chęcią podchodzą posmyrac, a potem żreć sznurówki. Prosiaczki po odsadzeniu dostają dużą czystą suchą miejscówkę z dużą
  • Odpowiedz
@wojtoon: Z wyzwiskami leć do swojej matki, skoro nie umiała wychować kulturalnego człowieka. Może miałeś w domu taki chów jaki i te świnie, to się nie dziwię.

Wytrzyj pianę z ust, to może przeczytam co masz do powiedzenia, bo na ten pierd mózgu szkoda mi nerwów.
  • Odpowiedz
@misja_ratunkowa: cholernie typowe, medrkujesz i walisz sciane tekstu o tym jak to sie znasz, ze niby dziadkowie wujkowie i dostep do "wielu zamknietych grup" XDD po tym jak piszesz dokladnie widac ze za cholere nie masz pojecia o czym oni gadaja. Oni wala praktyka na lewo i prawo a ty o tym co ci sie wydaje, poki co nie napisalas nic a nic co potwierdzalo by chociaz najmniejsze pojecie o
  • Odpowiedz
A co reszty to medrkujesz, nie znasz sie a gadasz, tlumacza ci a ty i tak swoje, podaja argumenty i praktyke a ty o swoich wyobrazeniach bazujac na domniemanej wiedzy z " wielu zamknietych grup". Gumkowanie to nie tylko przy swiniach swoja droga.

@barszczowo: To znaczy w czym dokładnie się mylę, skoro zgodnie z prawdą piszę o tym, że świnie okalecza się bez znieczulenia, ktoś tu wyżej potwierdził że za
  • Odpowiedz
@misja_ratunkowa: > sam potwierdzasz stosowanie gumek podczas gdy kolega wyżej dopiero co stwierdził, że żaden hodowca by się w to nie bawił?

@misja_ratunkowa: nie potwierdzam nic, metoda Barrona jest powszechna bo chyba o nia ci konkretnie chodzi? Ja sie kompletnie nieznam na hodowli trzody, rolinictwie itd. Widac poprostu jak gadaja praktycznie o hodowli a ty bazujesz na wlasnym widzimsie podpartym tajemna wiedza z "zamknietych grup"
  • Odpowiedz
Dyskusja z lewakiem na lewckim portalu z lewacką moderacją nie ma sensu.

Idiotka zawsze wyjdzie na swoje bo usuną ci twoje posty

Ha tfu na was odklejeńcy
  • Odpowiedz
@barszczowo Grupa facebookowa "Hodowcy Trzody Chlewnej Polska", post z 19. kwietnia o 16:15. Wejdź i zweryfikuj, żadne to tajemne źródło.

Nie twierdzę, że koledzy wyżej nie znają się na hodowli - po prostu nie każdy stosuje takie same standardy jak oni.
  • Odpowiedz
@wojtoon: Może nie usuwaliby ich, gdybyś nie wyzywał swojego rozmówcy w co drugim zdaniu? Jeśli przerasta Cię kulturalna rozmowa, mimo świadomości regulaminu strony, to świadczy o Twoich zdolnościach intelektualnych, nie moich.
  • Odpowiedz
@misja_ratunkowa: I przypadkiem kiedy zarzucasz mi choroby, ubliżasz mi, insynuujesz jakieś idiotyzmy wyssane z palca....to nikt tego nie widzi.

Po prostu to zgłaszasz i nie masz odwagi się przyznać, że nie masz argumentów.

TFU na ciebie
Do kuchni, a nie pouczać hodowców nie mając nawet kursu z agencji
  • Odpowiedz