@PurpleHaze: @felixos: @uysy: No i git, tylko że tego nie widać, ale w tym miejscu zrobiło się lekkie wgłębienie @Mortal84: A bo ja wiem? Nic przy tym nie grzebałem @Xaveri: Tylko, że trytytka to raczej będzie z drugiej strony będzie rysować
@uysy: Ale gdzie chwycić trytytkę, żeby mi nie rysowała? Podkleję jeszcze tą folią i powinno być git. Z przekładaniem pancerza na drugą stronę raczej mi się nie będzie chciało bawić, chyba że będę mieć na to czas ;)
@guru8: Przy widelcu się rysuje bo to cześć ruchoma. Nie wiem co za geniusz to projektował ale nawet z tą gumą mogłoby się niszczyć z czasem. Opaska zaciskową spiąć z tym przewodem wyżej i powinno być ok.
@guru8: pomaluj markerem, naklej se folie ochronną na pomalowane, pod osłonkę na pancerz daj kropelke niech się przyklei i siedzi na miejscu, nie płacz.
@NoNameNoIdeaNoLife: @Ant-Man: @d___: @Xaveri: @uysy: Póki co przełożyłem tą dolną nad górny pancerz i się trzyma, później jeszcze chycę jakoś trytytką i podkleję folią. Zresztą mam wrażenie, że ten pancerz folię też by przetarł.
@guru8: tak, ale folia kosztuje grosze w porównaniu do widelca i można okresowo ją wymieniać, ale autentycznie coś nie halo jest z prowadzeniem linek, bo to nie jest przypadek linki która przy skręcaniu kierownicą ociera co jakiś czas, tylko pracuje w tym miejscu cały czas, a ta gumowa osłonka miała to "poprawić". Ja bym tam tak jak mówię, wpuścił do osłonki korpelki kleju i umocował tam gdzie ma być. Ew.
#rower #rowery #decathlon #triban #wykoptribanclub
źródło: comment_1602829481pMrQjw6dcKfTsSRBGJFcU9.jpg
PobierzMam, polecam: https://allegro.pl/oferta/folia-ochronna-gruba-bezbarwna-150x10-cm-hit-6541003721
cc @PurpleHaze: @felixos:
@Mortal84: A bo ja wiem? Nic przy tym nie grzebałem
@Xaveri: Tylko, że trytytka to raczej będzie z drugiej strony będzie rysować
Ja bym tam tak jak mówię, wpuścił do osłonki korpelki kleju i umocował tam gdzie ma być.
Ew.