Wpis z mikrobloga

Puściłem po 79
Jak dla mnie prawie 80% UP w stosunku do IPO to genialny wynik.
Każdemu, który trzyma życzę aby rosło jak najdłużej. Piękny był to debiut nie zapomnę go nigdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gielda #allegro
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michlo2: Gratulacje. Ja żałuję, że tylko 100 akcji zgarnąłem na IPO :), ale pożegnałem się z nimi zdecydowanie wcześniej bo już na 66.00. Polska giełda jest jak przewidywalna jak ekstraklasa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Spetzanz: miałem taki sam pomysł ale stwierdziłem, że poczekam jeszcze 1 dzień. Kurs 79 wyglądał już na tyle ładnie na portfelu, że szkoda było to przewalić a przyszłości nikt nie zna. Szkoda redukcji ale zysk to zysk.
  • Odpowiedz
@l-_-l: spodziewałem się redukcji do 10% wiec ładowałem po same jaja i dostałem 120. Dobra chociaż i ta jedna, ważne że z zyskiem ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
@Spetzanz: @michlo2: Ja skala 10x mniejsza, ale jak przekroczyło 65 ustawiłem stoplossa na 60/55 wczoraj :D Dzisiaj jak zobaczyłem, że to niemrawo startuje, to sprzedałem za 75 niecałe i arrivederci, 70% w 2 tygodnie i jestem ukontentowany ;)
  • Odpowiedz
@michlo2: gratuluję wyników, przepraszam, że się wtrącę, ale z jakich serwisów giełdowych korzystacie? w swoim banku czy jest jakieś lepsze miejsce?
  • Odpowiedz