Aktywne Wpisy

breakdown1 +137
Kusi mnie żeby coś pogamblować. Odzywa się we mnie żyłka hazardzisty. Wrzucić gdzieś 3000 USD, w jakieś kwanty czy coś, ustrzelić szybkie 10% i się wycofać. Czynność powtarzać aż do wyzerowania kapitału
#gielda
#gielda

cytr0netx99 +30
#gielda ale dla zasięgu wołam #bitcoin #kryptowaluty
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
Trochę nie rozumiem, o co tu właściwie chodzi. Jest sobie to całe krypto. Sam mam tam jeszcze coś z dawnych, hehe, czasów. Przecież miało być zdecentralizowane, niezależne od rządów, pełna wirtualna wolna amerykanka, świat prawdziwych wolnych orłów. Pirackie dublony naszych czasów.
A teraz nagle, gdy pojawią się jakieś manipulacje czy wyjebki, wszyscy kwiczą, że SEC ma ścigać kogoś, kto sobie
źródło: w2s2udy9tnl61
Pobierz

Wszystkie wystawione samochody na otomoto 218365
Automat: 73 194
Manual: 143 355
Odsetek automatów: 33,5%
Poprzednie sprawdzanko sprzed prawie 3 lat https://www.wykop.pl/wpis/28443535/taka-oto-allegrostatystyka-wygrzebalem-w-necie-dan/
Wówczas automatów było 30%
#ciekawostki #samochody #motoryzacja
źródło: comment_1602455413lbHO23g3ExCYaxTjS4Lm1i.jpg
Pobierz@wxx71: w sumie trochę nie wiem, czy próbujesz baitować, czy to po prostu zwykłe p---------e, ale dobra, odpowiem... Możnaby próbować się z tym zgodzić, gdyby chociaż automaty były z założenia dobre - tymczasem na rynku nadal są pojedyncze konstrukcje, które nadają się do cywilizowanej jazdy, bez poszarpywania, lagowania i
@Menefe: kwy kontrola nad autem kwiii