Aktywne Wpisy
kaszaamanna +834
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +61
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

źródło: https://baldursgate3.game/hotfix-3-theft-death-hubris_13/
W komentarzu kilka custom postaci, ładnie wygląda ten kreator
#baldursgate3 #rpg #gry
źródło: comment_1602302251NCExnmevJtyqfrXdOXB0J6.jpg
Pobierzźródło: comment_1602303959tL0mDd6PU0Tqbe2xnIp4vw.jpg
Pobierzźródło: comment_16023043265mg7gtxC4ycFMS8FYYdvBS.jpg
Pobierzźródło: comment_160230459005k6NoodlLIXUwLivuRpb1.jpg
Pobierzźródło: comment_1602304627maNvF0LDWwu962dH56ie6l.jpg
PobierzJa też w grach odczuwam większą immersje grając ludzką postacią, niż jakimś zmutowanym stworem fantasy ¯\_(ツ)_/¯
A tak serio - też tak robię. Jak mam grać na serio to robię postać pod siebie. Aczkolwiek jeśli wiem, że gra mi da jakieś możliwości np. mordowania to wtedy stworzę fanatycznego, chaotycznie dobrego paladyna, który nabiłby na pal każdego bezbożnika.
@tronkz: To się wyklucza. Chaotycznie dobry nawracałby bezbożników na różne, czasem podstępne, najczęściej nieortodoksyjne sposoby, które jednak nie robiłyby im krzywdy.
Nabijanie na pal każdego bezbożnika to praworządny zły, w najlepszym przypadku praworządny neutralny.
Chaotyczny w opisie charakteru rodem z D&D nie ma nic wspólnego z Chaosem z WFRP. Oznacza nieprzewidywalność i skłonność do ignorowania zasad i przepisów.
Z kolei
Zwłaszcza skoro palowanko i pewnie palenie na stosie też.