Aktywne Wpisy
Randy_the_Ram +138
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
PanNieznanypl +111
Uwielbiam debili z kadry zarządzającej w mojej #praca w #korposwiat, podwyżek nie ma w---w ludzi, ale zrób im otwarta imprezę plenerową na 5000 osób za pół miliona XD
#pracbaza #pracait #korpobitch
#pracbaza #pracait #korpobitch
Macie tu wyjaśnione te całe gravele, chłopak dołożył opony mtb (chyba 2.0) i sobie pochodził, pozsuwał się w terenie i do domu. Przecież to jest mtb z lat 90 za minimum 4k PLN, heh.
#rower
Ot, nie rozumiem twojego postu. Ktoś fajnie spędził czas, a tobie to ewidentnie nie pasuje, dlaczego?
Nie wiem co jest złego w posiadaniu roweru, który sprawdza się świetnie w szerokim zakresie zastosowań, a przez zmianę kół/opon można te właściwości jeszcze poprawić.
@T1001: No ale masz rację... i trochę nie. Nie będzie to taki dobry rower jak mtb, nie będzie też tak dobry jak szosa czy porządny trekking na długie wycieczki. Jak ktoś zamierza jeździć po takich szlakach jak koleś na filmie to raczej nie powinien kupować gravela, ale jak taki szlak to powiedzmy 30% całej trasy, a reszta to
Napisał koleś, który w poprzednim wysrywie o gravelach zrobił więcej błędów niż Sasin p-----------ł na wybory.
Załóż baranek do swojego mtb z lat 90 to pogadamy, heh.
@dybligliniaczek: bierz stalowa i karbo widły. Mi byloby szkoda wegla na lasy, nawet te mazowieckie
@T1001:
taki z lat 90 (czyli rama stalowa, i 8 biegów) to akurat kosztuje mniej niż 4. To raz.
Dwa to ze jest to poniekąd oczywiste i chyba stąd też ich popularność bo to rower uniwersalny.
@Karolek1976: Tylko jak to się będzie miało w dłuższym czasie, tzn. jakieś mikrouszkodzenia, zużycie po dużej ilości katowania na leśnych czy łąkowych drogach. Ogólnie przywiązuję się do rzeczy : ) więc zainteresowanie tytanem wynika z tego żeby kupić sobie rower który będzie mi służył latami :) No i jestem zainteresowany długimi wycieczkami. Na razie trenuję się na takich w
z tytanem jest chyba ten problem ze ono wcale ponoć nie pracuje. NO ale w sumie kto to wie jak mało kto jezdził :)
Z drugiej strony ta praca ramy to troche mit.
Z trzeciej akurat wiedłki (wygięte) cro-mo to pracują bo to widać wyraźnie w czasie jazdy.