Na naszym wydziale(kierunek informatyka) żeby mieć nauczanie zdalne cała grupa musi wyrazić zgodę, wynika to z tego że dziekan gdzieś tam usłyszał że studenci niestacjonarni chcieli obniżenia opłat w czasie pandemii. No i na grupie młodszego roku zrobili sondę, wszyscy są za z wyjątkiem jednej babki. Pytali ją dlaczego, o co jej chodzi a ona tylko "nie i c--j", nie obchodzi jej to że dziesiątki osób będą musiały dojeżdżać z poza miasta, że istnieje ryzyko kwarantanny itd. oczywiście tęcza w avatarze xD #studbaza #zdalnenauczanie #studia
@joffie: Mam zupełnie inne doświadczenie. Z całego ogromu ludzi na moim łódzkim ek-socu tylko jeden przyjaciel mi został, reszta do spuszczenia w kiblu.
@joffie: Dostaje raka jak ktoś zawsze liczy tak pieniądze nie rozumiejąc, że czas to pieniądz. Jeżeli masz zjazd pt-nd + dojazd to tracisz nei tylko 3 dni wolnego co jeszcze w piątek ciężko być w pracy 9-17 czyli tracisz pieniądze, które zarobiłbyś wtedy. Jeżeli dostajesz na ręke np. 20zł/h to daje to 3 dni spedzone na uczelni (3*8h bo liczę z dojazdami)
@joffie i dalej nie ogarniasz, że aby się dostać do gownoroboty i móc się wykazać żeby wbić na wyższy poziom zarobków to czasem ten papierek się przydaje. Ludzie nie idą do pierwszej pracy na stanowisko eksperckie. Nie każdy robi w IT i nie każdy prowadzi archiwum projektów dzięki którym zostaje seniorem. Idziesz don pierwszej roboty i jak nie masz papierka a drugi koleś ma to wezmą jego.
@Cierniostwor: Jeżeli nie będziecie mieć zdalnych to powodzenia jej życzę na uczelni, skoro reszta będzie na nią w-------a. Szczególnie przy projektach grupowych powodzonka xD. Robiłbym wszystko, żeby jej się odechciało studiować ¯_(ツ)_/¯
"a ja się wam dziwie, że chcecie zdalnie. Ciesze się, że skończyłem studia rok temu, bo uniknałem tej patoli zdalnego nauczania. Studia to piekny okres mimo srogiego zapieprzu (sam robiłem infę). Możliwość poznania wielu zajebistych ludzi, którzy podzielają twoje zainteresowanie. Na zdalce zostaje tylko srogi zapieprz bez tej pięknej otoczki. :/"
#studbaza #zdalnenauczanie #studia
źródło: comment_1602055660sW4BUzVKjPOR2xHpN7Rai0.jpg
Pobierz@joffie: Dostaje raka jak ktoś zawsze liczy tak pieniądze nie rozumiejąc, że czas to pieniądz. Jeżeli masz zjazd pt-nd + dojazd to tracisz nei tylko 3 dni wolnego co jeszcze w piątek ciężko być w pracy 9-17 czyli tracisz pieniądze, które zarobiłbyś wtedy. Jeżeli dostajesz na ręke np. 20zł/h to daje to 3 dni spedzone na uczelni (3*8h bo liczę z dojazdami)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@joffie: Nie na wydziale zarządzania i nie na humanistycznym, więcej nie zdradzę ;)
@kravi93: Po to że dziekan kazał zebrać głosy wszystkich żeby zmienić tryb na zdalny.
Typowe dla ludzi, którzy są święcie przekonani, że świat się kręci wokół nich.
źródło: comment_1602072664A7uE5HtvUdh9y3R5zn7QWy.jpg
PobierzJaki normik (✌ ゚ ∀ ゚)☞