Wpis z mikrobloga

no i co z tego? Ma prawo nie chcieć zdalnych

@Annels: Dla mnie fakt że jeden głos ma prawo całej grupie zablokować możliwość zdalnej nauki jest pomyłką. Na grupie było kilka osób które chciały zajęcia na uczelni, ale jak przeczytały że większość woli zdalnie a jedno liberum veto może wszystko zepsuć to poszły na ugodę, no ale niektórzy są pozbawieni takiej empatii.

Możliwość poznania wielu zajebistych ludzi, którzy podzielają twoje
  • Odpowiedz
a to jest liberum veto? xD czy demokracja

@InterferonAlfa_STG: Niestety tak :/ Ale liczą że przekonają dziekana że 99% za to wystarczające żeby zmienić tryb

No tak, robiąc mgr informatyki nie stać cię na pokój, bo to duże koszty. ( ͡° ͜ʖ ͡°) W skali miesiąca jest to całe kilka stówek. Jeżeli pracujesz w branży (a na mgr by się to już przydalo) to
  • Odpowiedz
@Cierniostwor: Powinieneś mieć pretensje do dziekana ze przyjął taki model głosowania. Dziewczyna ma prawo wyrazić swoje zdanie i wyraziła. Jak napisałeś było więcej takich osób tylko nie miały jaj żeby powiedzieć co faktycznie myślą.

Ja tez byłem na niestacjonarnych studiach magisterskich z inf i tez bym wolał mieć zajęcia na miejscu a nie zdalnie. Mam grupę 10 osób z którymi stałe utrzymuje kontakt po studiach a widząc się na Teamsach
  • Odpowiedz
@joffie: No jak idziesz na dzienny licencjat to ma to jakiś sens, w tym wpisie mowa jest o niestacjonarnej magisterce - ludzie wtedy zazwyczaj już mają jakoś ułożone życie i wynajmowanie pokoju na weekendy, do tego dojazdy to niekoniecznie szczyt ich marzeń.
  • Odpowiedz
@joffie wg Ciebie bezcelowe studia a komuś ten papierek może otworzyć drogę do lepszej pracy. Wg Ciebie 300pln to jak splunąć a niektórzy mają taki budżet na żarcie przez dwa tygodnie. Niby taki mądry i wykształcony a nie potrafi się w cudzej sytuacji postawić. Edit: ja robiłem studia tylko dla papierka i żeby pomelanżować i na dobre mi to wyszło
  • Odpowiedz