Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
@Annels: Dla mnie fakt że jeden głos ma prawo całej grupie zablokować możliwość zdalnej nauki jest pomyłką. Na grupie było kilka osób które chciały zajęcia na uczelni, ale jak przeczytały że większość woli zdalnie a jedno liberum veto może wszystko zepsuć to poszły na ugodę, no ale niektórzy są pozbawieni takiej empatii.
@InterferonAlfa_STG: Niestety tak :/ Ale liczą że przekonają dziekana że 99% za to wystarczające żeby zmienić tryb
Ja tez byłem na niestacjonarnych studiach magisterskich z inf i tez bym wolał mieć zajęcia na miejscu a nie zdalnie. Mam grupę 10 osób z którymi stałe utrzymuje kontakt po studiach a widząc się na Teamsach
@joffie: Te kilka stówek można wykorzystać o wiele lepiej, po co niepotrzebnie wywalać kasę?
Jedna osoba chce studiować, reszta walić w bambuko.