Wpis z mikrobloga

@WyczesanyCzesiek: mając 100k na kuchnię, to wątpię czy ten klient często w takiej kuchni gotuje. Stać go, aby jadać na mieście, więc ma pewnie totalnie totalnie wywalone na ciąg roboczy, Chciał kuchnię ładną, a nie funkcjonalną.
  • Odpowiedz
@Biedrona_: Stockowa kuchnia w stylu angielskim, ok ale nic specjalnego. To co się rzuca to brak zabudowy do samej góry i kompletnie nie pasujące AGD. Zmieniłbym też blaty bo są zbyt jednolite i kontrastujące,
  • Odpowiedz
Ta kuchnia będzie maksymalnie niewygodna w użytkowaniu, sprzątaniu i życiu z nią, ergonomiczne nah, ale zdecydowanie wygląda porządnie, efektownie i drogo, a prawdopodobnie o taki efekt chodziło klientowi i o to by każdy kto wchodzi widział, że kosztowała kilkadziesiąt tysięcy. Takich klientów to tylko głaskać po głowie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Totalnie nie mój gust i za dużo elementów, które są tylko po to by się pokazać, bo
  • Odpowiedz
@Biedrona_: jak za mlodziaka dorabiałem na wykonczeniowce u sąsiada to trafilem akurat na dom w który klient od podstaw wydał ok 4mln zł
dom w wystroju podobny, nowobogacki styl mebli etc etc
generalnie wyglądał zajebiscie ale na dłuższą metę beznadziejny do zamieszkania bo wydawał się mało praktyczny
najlepsze to były bańki-lampy w salonie które wisiały na wysokości 1.5-80 m
co raz przechodziłem z wiertarką czy coś to musiałem się w takie p-----ć z 10
  • Odpowiedz
@pieczar_s--------k: czemu konglomerat miał być droższy od granitu? Sam mam czarny i pod względem użytkowania i czystości to bajka, przy dobrym zniekszczaczu do wody nic nie widać. Zakładam, że rozmawiam z kimś z branży, więc wyjaśnij proszę osochozi, bo nie łapie. Brzmi jak bzdura,ale może ja się nie znam i jeszcze nie odkryłem wad granitu.
  • Odpowiedz