Wpis z mikrobloga

@nowywinternetach: ale fikołki robisz z tymi obspermionymi gaciami XD jak sama nazwa wskazuje nocna polucja zachodzi w nocy, więc rano możesz się umyć i zmienić majtki, nie wiem czy wiesz jak działa miesiączka, ale krew leci 24h/na dobę, najczęściej przez 5 dni XD oczywiście o sprawach okresowych najgłośniej szczekają mężczyźni, którzy okresu nigdy nie mieli i mieć nie będą, nie wiedzą jakie to uczucie, ile tej krwi jest i na ile
@hesoyamaezakmi: Te gówniane podpaski za 2 zł trzeba zmieniać 3 razy częściej niż te droższe np z always. Miesiączkuję już 10 lat i przetestowałam chyba każdą możliwą firmę, te wszystkie tanioszki są do dupy, przeciekają, mają słaby klej, przekręcają się itp. Może ty masz bardzo mało obfity okres i tobie to nie robi różnicy, ale jak ktoś ma obfite okresy to takie podpaski to max 2h ochrony.
oczywiście o sprawach okresowych najgłośniej szczekają mężczyźni

@nirvanaa03: Nie o sprawach okresowych, a waszej roszczeniowości, lenistwie i głupocie. W młodym wieku rodzice utrzymujące dziecko, więc mu w tym pomagają. Potem się na to pracuje, tak jak każdy człowiek na rzeczy pierwszej, drugiej czy ósmej potrzeby.

co za kretyni

Idź do psychologa, bo się frustrujesz za bardzo, albo meliski choć się napij bo póki co to twój przekaz jest śmieciowy jak i
@Herubin: Wiesz ile kosztują tampony? Nie wszyscy chcą nosić niehigieniczne podpaski, które moim zdaniem są obleśnym środkiem higienicznym. Około 16 złotych trzeba wydać na jedno opakowanie tamponów, z reszta co to ma być ze faceci wypowiadają się w typowo damskich sprawach, nie masz pojęcia ile trzeba tego zużyć i jak takie sprawy przebiegają bo nie jesteś kobieta i nie masz sposobności postawić się w naszej sytuacji, to nic przyjemnego ani coś
w miarę normalnie mogły funkcjonować

@SkeletonKing: A kto facetowi z depresją da za darmo leki i na dojazd do lekarza, albo na lekarza prywatnie? Może też powinni o to walczyć i mieliby mieć to za darmo? Czy ludzie z cukrzycą też wołają, by mieli za darmo leczenie? Jest tona różnych problemów i potrzeb, różnych ludzi, ale oczywiście, inni powinni za to zapłacić w podatkach i państwo ma transferować do potrzebujących? Szkoda,
@nirvanaa03: Tak, pomyślałem, że dziecko może mieć patologicznych rodziców, niezależnie od płci, ale czemu tylko dziewczynkom mają być sponsorowane różne rzeczy? Chłopcy też mają różne problemy, nikt im za to nie zapłaci. Czy jak chłopcu rodzic patologiczny nie da na ubrania, musi chodzić w łachach, to jest ok? Czy państwo ma zasponsorować czyli ty- podatnik? Choć wątpię, że pracujesz albo musi to być zlewaczałe korpo gdzie ci tak główkę wytresowali.
A od kiedy kobiety nie mają depresji czy cukrzycy? Dalej robisz takie fikołki logiczne, że szkoda gadać XD

@nirvanaa03: A gdzie napisałem, że kobiety ich nei mają? Jesteś na tyle głupia, że dopisujesz co ktoś myśli, a nie to co ktoś powiedział. Powiedziałem, że są takie osoby i one jakoś nie dostają niczego, a wg twojej "logiki" powinni. Z tymi maszynkami do golenia to samo, obu płciom.

Cholera, a mieszkania za
A jak dziewczynce nie dadzą, to też chodzi w łachmanach.

@wojskowy-onanista1: No też. I co, ma dostać te łachy od państwa? :) Bo kurcze nie ma, chlip, chlip, źli rodzice, a potrzeby są.

Jak zwykle piszesz nie na temat, nic się nie zmieniłeś :*

Jak zwykle czepiasz się wszystkiego i brakuje ci argumentów merytorycznych, no ale cóż, na głupotę rady nie ma :)

Pozdrów mamę od ex.

Pozdrów lekarza i weź
@nowywinternetach: Ja nie wiem czy ty jesteś taki głupi, czy tylko udajesz. Wszystkie problemy chłopców, które przytaczasz, dotyczą równocześnie dziewczynek, rozumiem, że dziewczynki z patologicznych rodzin nie musza mieć ubrań i mogą chodzić w łachach? Wiem, ze na sile starasz się znaleźć „problem” u chłopców, który byłby analogiczny do ubóstwa menstruacyjnego, ale żaden problem nigdy nie będzie analogiczny XD to tak jakbyś miał wielką krwawiącą ranę i musiał chodzić z nią
Ej, ale wiesz, że dzieci dostają darmowe ubrania, jeśli są z biednych rodzin?

@wojskowy-onanista1: No kurcze, ubrania dostają, a podpasek nie, cóż za dyskryminacja, dlaczego nikt nie wpadł na pomysł by rozdawać. Chlip. A najlepiej niech zrobią to kobiety, najlepiej feministki. Niech one rozdają. Dlaczego od mężczyzn żądać? Tak najłatwiej. Stworzyć własną firmę, czy wolontariat i rozdawać. Ale pasożyt niestety nie potrafi sam zapewnić innym. Ba, sam sobie nie umie, to
@nowywinternetach:

No kurcze, ubrania dostają, a podpasek nie, cóż za dyskryminacja, dlaczego nikt nie wpadł na pomysł by rozdawać. Chlip.

Smutno Ci z tego powodu? Biedny :(

Ty za to coraz bardziej prymitywna, no ale ja kto mówią, za młodu charakterek był paskudny to na starość tylko gorzej.

Kiedyś nie byłeś dla mnie taki krytyczny. Byłeś czuły, szczególnie na żywo.
@nowywinternetach: Nie, nie na wszystko trzeba żebrać, nie uważam np. że produkty na katar powinny być za darmo, bo z katarem da się żyć, mimo, że też jest męczący, ale z katarem możesz siedzieć w pracy czy w szkole nie bojąc się, że jak wstaniesz to całe krzesło będzie brudne z twojej wydzieliny z nosa i wszyscy będą to widzieć i wytykać cię palcami (próbowałam znaleźć coś, co chociaż trochę można
Ej, a gdzie analogiczny obrazek o depresji u facetów?

@wojskowy-onanista1: Depresja u facetów zawsze taka sama, sznur, izolacja, albo uzależnienia :)

Nie ma czy nie pamiętasz, jak było? :)

Nie pamiętam, bo mi tabletkę gwałtu dałaś, a potem upiłaś, a teraz zgrywa obrończynię praw kobiet przed przemocą mężczyzn buehehehe, niezła hipokryzja.
@nirvanaa03: Tak, boli mnie że kobiety zyskują przywileje, mają mieć coś za darmo, a nade mną się nikt nie lituje, nic nie dostaję za darmo, muszę harować. Super równość traktowania czy dbania o potrzeby danej płci. Ale zapomniałem, że łatka wiecznych ofiar należy się tylko wam biedaczyska, nawet jak jesteście podłe, a ty frustratko akurat nie jesteś za bardzo osobą, która może wyznaczać co jest wartościowe, bo daleko ci do tego.
@Croises:
To niech piją mniej piwa, palą mniej papierosów, albo na czymś innym oszczędzą, skoro nie stać ich żeby zapłacić 12 złotych za paczkę podpasek.( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli madka nie domyśla się ze trzeba by poinformować 11-12 letnią córkę, ze będzie potrzebowała lub potrzebuje podpasek i jej takie podstawowe utensylia kupić, zamiast tego wpłaca hajsy w donejtach na magicala, to cóż, może czas wymienić madkę.
@nowywinternetach: czyli typowy polaczek i ta żałosna mentalność, byle ktoś inny nie miał lepiej ode mnie, bo mi nikt za darmo nie daje XD beka z takich ludzi jak ty. Podły to jesteś ty i cały twój jad wyszedł właśnie w twoich komentarzach, broń Boże jakaś 11 latka z patologicznej rodziny miałaby za darmo podpaski i oszczędziłoby jej to upokorzeń i stresu z tym związanych XD jedyne co potrafisz robić to
byle ktoś inny nie miał lepiej ode mnie

@nirvanaa03: No tak, nie wiem dlaczego miałbym wspierać to, by ktoś miał lepiej kosztem mnie. Z jakiej racji? Nie widzę byś ty wstawiała się za tym bym ja miał lepiej od ciebie? Więc typowy polaczek z ciebie też hipokrytko. Poza tym wy to tak lubicie tam na lewej stronie dyskryminować "pozytywnie", czyli aby ktoś miał gorzej i ładnie to nazwać.

oszczędziłoby jej to
@nowywinternetach:

A pytam kto zaoszczędzi masy upokorzeń i stresu chłopcom? Dlaczego w tym cisza?

a od kiedy chłopcy mają okres? Jakby mieli, to pisałabym o tym samym. Nie wiem z jakim problemem borykają się chłopcy, ale im tez można to zapewnić za darmo, nie widzę w tym żadnego problemu. A jakie masz podejście do 500+, to też ktoś za darmo dostaje twoje pieniądze.