Aktywne Wpisy

Tu magical czekam #danielmagical #patostreamy
Przemegowy +5
Kurde, kupiłem konsole. Całe życie grałem na PC, muzyka i klawiatura to przedłużenie moich rąk xd.
Moje pytanie brzmi:
jak do cholery gracie w strzelanki na padzie!
#xbox #xboxseriesx #playstation #ps5 #konsole #gry
Moje pytanie brzmi:
jak do cholery gracie w strzelanki na padzie!
#xbox #xboxseriesx #playstation #ps5 #konsole #gry

#bekazlewactwa #socjalizm
Komentarz usunięty przez moderatora
@nirvanaa03: Nie o sprawach okresowych, a waszej roszczeniowości, lenistwie i głupocie. W młodym wieku rodzice utrzymujące dziecko, więc mu w tym pomagają. Potem się na to pracuje, tak jak każdy człowiek na rzeczy pierwszej, drugiej czy ósmej potrzeby.
Idź do psychologa, bo się frustrujesz za bardzo, albo meliski choć się napij bo póki co to twój przekaz jest śmieciowy jak i
Dziewczyny walczą o to, by być traktowane jak ludzie i w miarę normalnie mogły funkcjonować, jak je zaskoczy niespodzianka. A ty tylko pultać się potrafisz ze też podpaski potrzebujesz.
@SkeletonKing: A kto facetowi z depresją da za darmo leki i na dojazd do lekarza, albo na lekarza prywatnie? Może też powinni o to walczyć i mieliby mieć to za darmo? Czy ludzie z cukrzycą też wołają, by mieli za darmo leczenie? Jest tona różnych problemów i potrzeb, różnych ludzi, ale oczywiście, inni powinni za to zapłacić w podatkach i państwo ma transferować do potrzebujących? Szkoda,
I wiesz, jak zlej jakości są? Zazdroszczę braku okresu.
@nirvanaa03: A gdzie napisałem, że kobiety ich nei mają? Jesteś na tyle głupia, że dopisujesz co ktoś myśli, a nie to co ktoś powiedział. Powiedziałem, że są takie osoby i one jakoś nie dostają niczego, a wg twojej "logiki" powinni. Z tymi maszynkami do golenia to samo, obu płciom.
Cholera, a mieszkania za
Jak zwykle piszesz nie na temat, nic się nie zmieniłeś :*
Pozdrów mamę od O.
@wojskowy-onanista1: No też. I co, ma dostać te łachy od państwa? :) Bo kurcze nie ma, chlip, chlip, źli rodzice, a potrzeby są.
Jak zwykle czepiasz się wszystkiego i brakuje ci argumentów merytorycznych, no ale cóż, na głupotę rady nie ma :)
Pozdrów lekarza i weź
Ej, ale wiesz, że dzieci dostają darmowe ubrania, jeśli są z biednych rodzin?
Uroczo, ciągle taki sam.
@marv0oo:
Kurła, za moich czasów to żem chodził do szkoły na bosoko i nikt nie narzekoł.
@wojskowy-onanista1: No kurcze, ubrania dostają, a podpasek nie, cóż za dyskryminacja, dlaczego nikt nie wpadł na pomysł by rozdawać. Chlip. A najlepiej niech zrobią to kobiety, najlepiej feministki. Niech one rozdają. Dlaczego od mężczyzn żądać? Tak najłatwiej. Stworzyć własną firmę, czy wolontariat i rozdawać. Ale pasożyt niestety nie potrafi sam zapewnić innym. Ba, sam sobie nie umie, to
Smutno Ci z tego powodu? Biedny :(
Kiedyś nie byłeś dla mnie taki krytyczny. Byłeś czuły, szczególnie na żywo.
Nie muszę pytać. Moja matka nie jest mameją taką jak ty i twoje pokolenie.
Komentarz usunięty przez autora
@wojskowy-onanista1: Depresja u facetów zawsze taka sama, sznur, izolacja, albo uzależnienia :)
Nie pamiętam, bo mi tabletkę gwałtu dałaś, a potem upiłaś, a teraz zgrywa obrończynię praw kobiet przed przemocą mężczyzn buehehehe, niezła hipokryzja.
@Croises: CO
@Fearaneruial: korepetycje z jezyka ojczystego czy slownik ortograficzny? :D
To niech piją mniej piwa, palą mniej papierosów, albo na czymś innym oszczędzą, skoro nie stać ich żeby zapłacić 12 złotych za paczkę podpasek.( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jeśli madka nie domyśla się ze trzeba by poinformować 11-12 letnią córkę, ze będzie potrzebowała lub potrzebuje podpasek i jej takie podstawowe utensylia kupić, zamiast tego wpłaca hajsy w donejtach na magicala, to cóż, może czas wymienić madkę.
@hesoyamaezakmi: nie rozpatrujemy normalnych rodzin tylko skrajną przemoc domową, alkoholizm i upośledzenia umysłowe członków rodziny. W teorii takim ludziom pomaga MOPS, w praktyce przynajmniej część darów idzie na alkohol.
Darmowe jedzenie w szkole dla najbiedniejszych jest od dawna, mopsik sponsoruje
@nirvanaa03: No tak, nie wiem dlaczego miałbym wspierać to, by ktoś miał lepiej kosztem mnie. Z jakiej racji? Nie widzę byś ty wstawiała się za tym bym ja miał lepiej od ciebie? Więc typowy polaczek z ciebie też hipokrytko. Poza tym wy to tak lubicie tam na lewej stronie dyskryminować "pozytywnie", czyli aby ktoś miał gorzej i ładnie to nazwać.
a od kiedy chłopcy mają okres? Jakby mieli, to pisałabym o tym samym. Nie wiem z jakim problemem borykają się chłopcy, ale im tez można to zapewnić za darmo, nie widzę w tym żadnego problemu. A jakie masz podejście do 500+, to też ktoś za darmo dostaje twoje pieniądze.
@nirvanaa03: czyli typowy komuch, rozdaje nie swoje pieniądze i ma ból dupy, że ktoś ma obiekcje. Z czym do ludzi typie
To mam nadzieję, że się kiedyś na to otworzysz zamiast wyzywać, ośmieszać, lekceważyć i spłycać.
@nirvanaa03: A jakie mam mieć? Won.