Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +164
Trias +508
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
A teraz w skrócie zmiany które zaszły przez ostatni rok:
Mój januszex zmienił skład z 1 do 3 osób, w dodatku oboje w klimatach Mirko, ale o tym też za chwilę.
Oficjalnie zacząłem oferować #ubezpieczenia i mocno poświęcałem się temu tematowi, aby go jak najmocniej poznać i móc oferować sensowne produkty.
W kwestii finansowania pojazdów wpadł nowy bank do współpracy oraz niebawem będę mógł oficjalnie liczyć i sprzedawać najem Arvala.
Dzisiaj miała debiut strona internetowa, nie jest jeszcze tip-top zrobiona, na pewno będą rozbudowywane teksty na poszczególnych stronach i bardzo chętnie przyjmę feedback co do poprawek ( ͡° ͜ʖ ͡°) www.optif.pl
Poznałem wielu bardzo fajny Mirków i z tego miejsca chciałbym Was wszystkich pozdrowić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To tyle w skrócie. Wracam na pewno do wpisów na #motoleasing oraz powstanie nowa seria lub nawet dwie, mamy przygotowane parę tekstów, o branży ubezpieczeniowej. We wpisach będziemy poruszać ciekawostki produktowe, wałkować OWU, opisywać ciekawe likwidacje szkód.
A że jesteśmy luźną i zgraną ekipą, która lubi sobie śmieszkować i znamy świat memów, więc robimy extra #rozdajo dla najbardziej plusowanego mema z relacji pracownik-pracodawca, wygranemu zamawiam pizzę do 50 PLN ( ͡º ͜ʖ͡º) Losowanie jutro o 20.
#motoleasing <-- mój tag, zapraszam do śledzenia.
#przedsiebiorczosc #finanse #leasing #motoryzacja
Komentarz usunięty przez autora
@Eskeel: > W pierwszym rozdajo do wygrania Mi Band 4, losowanie przez #mirkolos, jutro o 20.
P.S. Mi Banda nie potrzebuję.