Aktywne Wpisy

Ziomeczek1234 +32
250zł w------e w błoto XD Kupiłem sobie maszynkę do golenia TRADYCYJNĄ. Pędzel, żyletki, cały osprzęt z najlepszej półki a finalnie mam zacięcia jakich w życiu nie widziała moja skóra. Jak się golę tylko z włosem to jeszcze jakoś to idzie, ale generalnie bez porównania do współczesnych maszynek do golenia. Dziś spróbowałem najpierw z włosem, potem pod włos i tragedia.
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
źródło: 1000069606
Pobierz
kalmaris +56

źródło: comment_16018965285TbI7vNDYh1dQQtOzVdQaG.jpg
PobierzA tu jak kogoś interesuje jak w rzeczywistości jednak wygląda wojna oraz walczące na niej żołnierzyki - i dlaczego współczesny świat jest jednak lepszy niż ten, który z najwyższym trudem udało się w końcu zniszczyć (acz jak pokazuje historia, hydra próbuje powrócić): https://www.facebook.com/pigulkaswiata/videos/nagranie-z-linii-frontu-armenia-vs-azebejd%C5%BCa%C5%84/1082348985501379/
Bo naprawdę trudno się z nim kłócić, ale żeby znaleźć tu odniesienie do nazizmu to trzeba mieć zdrowo sprany beret
Zgadza się, właśnie potwierdziłeś to, co napisałem. To, co uważają naziole, nie ma
W III Rzeszy partia konserwatywna poszła do obozów, starych prusaków się odsuwalo na bok (o ile było to możliwe, szczególnie w Armii był problem, bo stanowili oni trzon kadry oficerskiej), Hitler nimi osobiście gardził. Kościół był przeżytkiem, który należało zastąpić "nowymi" (starymi) bożkami.
W tamtych czasach naziści i