Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +202
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

@BombaskaEskadraLotnicza:
@Wachatron:
Nikogo nie obchodzą wasze prymitywne zainteresowania i jaki konkretnie model latającej blachy jest na zdjęciu.
ten mig to MiG-25
sorry ale musiałem się przypierdzielić bo mam autyzm militarny
@incydent_kakaowy: Ja bym to skrócił do "mam autyzm".
@Orzech2019: nie do końca rozumiem... ja wrzuciłem ten obrazek? zreszta co to ma do moich zainteresowań? chyba od razu widać ze to nie mig 15 - dlatego to napisałem... nie rozumiem o co ci chodzi...
@Wachatron: Może to być dla Ciebie szokiem, ale normalni ludzie mają wy&^#ane na miliatria, a już na pewno na te rosyjskie i nie obchodzą ich konkretne modele.
@Orzech2019: tez mam w------e, widzę obrazek z błędem, napisałem o tym - ot, tyle w temacie, czy az tak cie to boli? xD
@Opalka: Tak. Jest niestety jakiś chory odszczep polactwa, który pojawia się na organizowanych zlotach złomu i jara się tym bez powodu.
@Opalka: Pasjonaci tak. Ludzie pracujący w tej branży nie.
@William2290: Jest i pierwszy psychopata wykopu z komentarzem, którego kontekst tylko on zna.
@BombaskaEskadraLotnicza: Orzech2019 straszny dzban, pisze o prymitywnych zainteresowaniach a sam się pałuję do jakiegoś ćpuna z lasu xD hahaha ¯\_(ツ)_/¯