Aktywne Wpisy

michalxd21 +2
Dobra, bo wstyd się było przyznać, ale piszę z ziomkiem i się okazało że nie jestem sam. Tylko dla mnie ten Bad Bunny dotychczas był anonimowy? Myślałem że to kolejny czarny raper z ameryczki B, a się okazało że to biały latynos. Wyszukałem i żadnego utworu nie kojarzę, a mają po 1,6mld odtworzeń na youtube XD
#superbowl #nfl #muzyka #halftimeshow
#superbowl #nfl #muzyka #halftimeshow
źródło: image
PobierzCzy Bad Bunny istnieje naprawdę?
- Ta ignorancie 25.4% (17)
- Nie, zbiorowa schiza 74.6% (50)

KochanekAdmina +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Na The Last of Us: Part II patrzę jak na doświadczenie. To coś chwytającego człowieka za bebechy i niepuszczającego pomimo przeminięcia napisów końcowych. Naughty Dog udało się stworzyć grę, ukazującą, jak ogromny potencjał narracyjny tkwi jeszcze w tym medium. Twórcy zaprezentowali historię, która fascynuje, a jednocześnie boli ze względu na jej brutalność i szczerość, przypominającą, że w każdym z nas tli się zło. Przyznaję też, że nie spodziewałem się, że zaledwie kilka miesięcy po uwielbianym przeze mnie Death Stranding dostanę kolejny tytuł, który będę mógł określić arcydziełem. Bo tym właśnie jest dla mnie The Last of Us: Part II.
Recenzja gry The Last of Us: Part II
#gry #ps4 #thelastofus2 #grajzwykopem #nerdheim
źródło: comment_1601105607nyH8fuEJw7WlN20NgakMVH.jpg
Pobierz@Megashoton: O to chodzi. The Last of Us w każdej części budzi skrajne emocje.