Wpis z mikrobloga

Przyjąłbym dzisiaj taki srogi, ośmieszający w------l, takie symboliczne 2:8 na przykład, byleby tylko wymienili tego trenera. Wiem, że to nie rozwiąże wszystkich problemów, nawet większości nie, ale jakoś ciężko uwierzyć mi, że z nim za sterami drużyna jest w stanie grać regularnie na miarę swoich możliwości.
#wislakrakow
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@asffaf: Trochę mieć ciastko i zjeść ciastko. Nie dziwię się zarządowi, że nie są skorzy do kolejnej zmiany trenera, dlatego z otwartymi ramionami dziś przyjąłbym taki wyraźny argument przemawiający za taką decyzją.
  • Odpowiedz
@nightrain: No faktycznie, czyli w razie czego trochę łatwiej będzie się mógł z tego wybronić. ://
@Derringer: Pewnie tak, choć przy całokształcie pracy Skowronka i jego sztabu - zmarnowanego okresu przygotowawczego, konfliktów wewnątrz szatni, niezrozumiałych decyzji personalnych, przekonaniu o własnej nieomylności, no, cholera, ciężko mi uwierzyć, że pewnego dnia cokolwiek z tym Skowronkiem zaskoczy.
  • Odpowiedz
@Kalafiores: Problem jest taki iż Skowronek zarabia bardzo dobrze i czytając wywiad z Obim z weszło nie jest skory do ustępstw. Więc podejrzewam że ten pożal się Boże trener ładną odprawę otrzyma.
  • Odpowiedz