@I-____-I: To prawda. Przepiękna fota która prezentuje chyba nieodzowne pragnienia większości ludzi. Ale uwaga, jak urośniesz to zaczynasz rozumieć ze to jest utopia. Oczywiście można tak na kilkanaście dni na wakacje; ówcześnie będąc przygotowanym finansowo z backupem. Potem trzeba zatankować i jeść. No i zaczyna się skomlenie na patronite dostarczając w zamian taki kontent dla pracujących. To jest właśnie światopogląd lewicy i następstwem socjalizm. Dlatego tak pociąga.
@macendrju: typie to sa ustawione sesje zdjeciowe jak w reżimowej korei północnej - marzenie tych no jak oni sie w tej polityce nazywają.....ooo prawaków ooo
@macendrju: co Ty gadasz :P są ludzie co żyją z podróżowania i są w tym dobzi robią super foty, filmy czy ujęcia z dronem i to sprzedają albo żyją z hajsu na yt ale to rzadkość. Część osób z--------a i odmawia sobie wszystkiego by sobie gdzieś na dłużej pojechać. No bo podliczmy koszty: spanie - friko, paliwo 8/10 litrów ropy na 100km czyli ile przejedziesz tyle wydasz. Koszt "kampera" od
To prawda. Przepiękna fota która prezentuje chyba nieodzowne pragnienia większości ludzi. Ale uwaga, jak urośniesz to zaczynasz rozumieć ze to jest utopia. Oczywiście można tak na kilkanaście dni na wakacje
@macendrju: To jest bardzo dobry model na wakacje, choćby po Skandynawii. Kapmery są drogie, ale kombi z materacem już nie.
Jakie były wasze ulubione mapy w CSie 1.6, które były bardzo rzadko grane na publicznych serwerach FFA, bo obecna tam dzieciarnia wybierała w kółko dusta2, inferno, nuke, westwooda? xD Moja to as_oilrig. Klimat wyjątkowy #cs16 #gry #staregry #nostalgia
Szef mnie wysłał z pracy do domu, bo fatalnie się czuję. Mam taki świszczący kaszel, boli mnie klatka piersiowa. Do tego w nocy było mi przeraźliwie wręcz zimno, by potem zrobić się gorąco. Jutro jadę do lekarza. Ciekawe co mi dolega? #zdrowie #pracbaza
źródło: comment_1600814813FUsiGSRDh82vpMfwS0UIov.jpg
Pobierzźródło: comment_1600846022wf0KKgpRW8v8iXEDDY9Khj.jpg
Pobierz@konskie-dymanko: o.O
@macendrju: Znowu to złe lewactwo pozwala siedzieć ludziom w samochodzie i pić kawę, no L E W A C T W O wszędzie xD
spanie - friko, paliwo 8/10 litrów ropy na 100km czyli ile przejedziesz tyle wydasz.
Koszt "kampera" od
@macendrju: To jest bardzo dobry model na wakacje, choćby po Skandynawii. Kapmery są drogie, ale kombi z materacem już nie.