Wpis z mikrobloga

@Just_Doesnt_Know: Gry od Xbox Game Studios w gamepass to ogryzki do których musisz dokupić tonę dlc, żeby mieć pełną grę. Przykładowo Forza Horizon 4 do której DLC z Lego trzeba dokupić mimo, że się płaci grube abo za game pass xD
  • Odpowiedz
Wyjmij głowe z d--y a nie bronisz czegoś co nie ma wpływu na twoje życie

@Pomidorowy55: typowy xboxiarski ułom ktoremu braklo argumentow xD

Kto tu ma glowe w dupie, usilnie probujac udowodnic ze jakas usluga jest slaba bo jego "kolega" z innej d--y nie bedzie mogl zagrac, ale nawet tego nie sprawdzil, bo i po co, on wie xDD

PS. gdybys zajrzal na moj profil to bys sie dowiedzial ze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@lobeczek__: @Policjant997: ale wiecie, że na pc można podpiąć zarówno tv jak i pada? Oni tego nie sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z racji tego, że mam już leciwy komputer, ogrywam na nim stare tytuły, zaś nowości na plejce. Wszystko na padzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Beeercik: powiem na swoim przykładzie i moich znajomych- wiek kolo 35 lat, dla wszystkich ps4 bylo pierwszą konsolą i wszyscy kupują ps5 nawet nie rozważając xboxa. Osobiście z Xbox tylko forza zazdroszczę, ale niedlugo po premierze ma wyjść Gran Turismo 7, które mam nadzieję nie zawiedzie. Na ps4 ogralem wszystkie sztandarowe tytuły i jestem z konsoli bardzo zadowolony.
  • Odpowiedz
dla wszystkich ps4 bylo pierwszą konsolą i wszyscy kupują ps5 nawet nie rozważając xboxa

@zeek: Czyli są fanbojami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ale niedlugo po premierze ma wyjść Gran Turismo

Każdy Gran Turismo miał być tymi miażdżącym Forze i co? A no guzik
  • Odpowiedz
@zeek: nie spotkałem (poza internetem) osoby która by miała ps i rozważała co innego. Oczywiście nie mówią tu o hardkorowym fanbojowaniu tylko często mieli okazję obie konsole spróbować i po prostu wypada lepiej

• Odpowiedz