Aktywne Wpisy
WykopX +1098
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#konsole #ps4 #ps5 #xboxone #xbox #playstation
@Just_Doesnt_Know: kwestia gustu, ms nie robi dla mnie ciekawych gier, a raczej bardzo rzadko, nawet AoE4 widzialem ze s---------i :)
@Just_Doesnt_Know: to samo moge napisac o psnow, w ktorym jest wiecej gier niz w gpu, i subiektywnie dla mnie lista jest duzo ciekawsza, a jeszcze jest
@Dante27: niedostępnym w Polsce, wyłącznie ze streamingiem o pingu takim jak stąd do UK, no tak średnio bym powiedział. Oczywiście jeśli mowa o graniu w starsze generacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dante27: AoE4 już wyszło?
@Just_Doesnt_Know: no, koronny argument kazdego wojujacego xboxowca, a myslalem ze go nie uzyjesz :)
@Just_Doesnt_Know: nie uswiadczylem nawet minilaga w tym streamingu, wiec nie wiem skad ten zarzut, jedyny minus ze do gier z
@Poroniec: nie, pokazywali fragmenty gameplayu, i wyszlo na nim ze to podrobka graficzna settlersow
@Pomidorowy55: no jejku, jakis ziomek mieszkajacy w lesie nie pogra w stara gierke, faktycznie, bezuzyteczna usluga xD Tylko gejm pass xD