Wpis z mikrobloga

@Magmie: za duzo juz prac mialem takich, gdzie choc byly pieniadze, to czulem sie meeega nieszczesliwy i czulem, ze kolejny dzien spedzilem nie tak jak powinienem, zeby teraz nie doceniac dnia w domu. Czulem, ze nawet wymarzony urlop bedzie tylko chwilowa ucieczka od zycia, ktorego nienawidze. Co prawda umiem juz z domu pieniazki robic i choc nie jest to lekkie, to dokladnie wiem z czym wiaze sie etat i jak
  • Odpowiedz
@Asolk122: freelancing - copywriting czasem klientow pozyskuje, a powolutku na programowanie sie przerzucam - od dluzszego czasu pracuje max 1-2 tygodnie, a reszte na nauke poswiecam. Pierwsze platne zlecenia w tym juz z asoba. Wiec w sumie - wszystko po trochu( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@panzyd: a chcesz zacząć? piszesz już coś? jak coś to klientów miałbym, know-how też mogę nauczyć, oczywiście sobie też coś uczknę z tortu za pośrednictwo od razu mówię XD dawaj na priv jak coś, ale tylko jeśli serio chcesz to robić i napiszesz więcej niż 3 zdania dziennie. jak chcesz się za to wziąć na poważnie to mogę pomóc, ale ostrzegam - to jest dość wyczerpujące mentalnie, a rutyna ryje
  • Odpowiedz
@JamnikWallenrod: Dzięki za chęć, ale nie mam żadnego doświadczenia w tym i dopiero co chce zacząć ( ͡° ʖ̯ ͡°)więc nie chcę się zobowiązywać. Generalnie chciałbym na początku wiedzieć czy taki copywriting służy raczej do dorabiania czy nawet minimalna jest ktoś wyciągnąć xd
  • Odpowiedz