Aktywne Wpisy

OkruszekChlebka +260
Wrzucam jeszcze raz bo ostatnio jakoś tak wyszło że większość ludzi przespała, a szkoda dobrego materiału żeby się zmarnował i nie poszedł w gorące.
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt
Mój najlepszy jak dotąd film :p
Dajcie plusika bo się napracowałem mocno a d--a też nie najgorsza
#dupeczkizprzypadku #alldayallnightbutt

Soothsayer +45
dzisiaj przetestowałem w boju koncepcję wtłaczania zimnego powietrza z sypalni do salonu za dnia oraz z salonu do sypialni w nocy i działa wyśmienicie, tym razem jestem gotowy na upau, rolety też są do osłony przed słońcem i można nie wychodzić z piwnicy przez 9 miesięcy

źródło: 491276123_2366735800372910_8123464379225404240_n
Pobierz
Pewnego razu spokojnie zasypiasz. Kiedy się budzisz znajdujesz swoje 9 miesięczne dziecko martwe w kałuży krwi z połamaną czaszką i zmiażdżonym przez ukochanego pieska mózgiem, a obok biedny niezrozumiany przez nikogo pitbull macha ogonkiem i chce się bawić. "To przecież nie jego wina!". "Dziecko po prostu go sprowokowało" gdy we śnie mu drgnęła rączka.
Zabierasz ciało dziecka do szpitala licząc na pomoc i że to tylko draśnięcie, bo rodzinny piesek przecież by czegoś takiego nigdy nie zrobił.
Zamiast oddać bydlę do utylizacji służbom lub samemu unieszkodliwić kłamiesz policji, że to nie pitbull tylko jakiś inny pies zagryzł dziecko żeby chronić pitbulla.
Trudne do uwierzenia.
#psiarze #truestory #dzieci #wlochy #pdk
źródło: temp_file4047760282311527935
Pobierznie wiadomo kto bardziej się nadaje do utylizacji, pies czy właściciel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szyderczy_szczur xd
źródło: temp_file7591534184597229320
PobierzInaczej to może być "lepszy" sposób na pozbycie się niechcianego dziecka od śliskiego kocyka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@WielkiNos: mam nadzieję że typowi jednak było wstyd i chciał chronić siebie, a nie psa ;x
Komentarz usunięty przez autora