Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +34
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +736
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Przed chwilą jedna z największych kobiet u mnie na piętrze w korpo powiedziała o mnie, że jestem, cytuję, "opresyjnie chudy".
K---a, grubasy, ogarnijcie się. Robię 8-10 treningów w tygodniu, jem odpowiednio, to naprawdę nie jest nic wielkiego.
Zaraz leci mail do jej managera i HRów, nie zamierzam się wdawać w dyskusje.
#korposwiat #bekazgrubasow #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5f63416ff49ad326e7b19f67
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam mam 181 cm i 75 kg 12%bf, ladny 6 pak a one ledwo 200m na przystanek przebiegna hah
Zaakceptował: marcel_pijak
Ulana Świnia: - Ej ale ty jesteś chudy, może zacznij jeść więcej?
Ja: - A może ty przestań tyle w--------ć?
Ulana Świnia:
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: muahahah i bardzo dobrze, j---c grubasów
Hmmm...
xD
@AnonimoweMirkoWyznania: no bo ja dyskryminujesz w ten sposób tzn będąc chudym demontujesz swoją nietolerancję. Powinieneś chociaż ubierać pogrubiające rzeczy. Fat Life Matters
@AnonimoweMirkoWyznania: Może jeszcze jesteś obraźliwie sprawny fizycznie i to, że wchodzisz po schodach bez zadyszki to fatofobia. xD Jedna anglistka na studiach chodziła do dziekanatu skarżyć na mnie, że "agresywnie milczę", do tej pory nie wiem, co to znaczy, p-----w nie ogarniesz.
@AnonimoweMirkoWyznania: xD Wołaj na efekty.