Aktywne Wpisy
dddobranoc +410
Marzy mi się taki 7-dniowy bojkot restauracji, kawiarni itp.
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
Żeby przez tydzień ludzie nie chodzili do tych miejsc za to, że:
- espresso 12zł
- cappucino 18zł
- kawa z 5 kostkami lodu 22zł
- pizza 45zł
- jagodzianka 22zł
- 100g makaronu z sosem 44zł
- kebab 32zł
- pierogi na jarmarku 5zł/szt
- piwko 18zł
- szklaneczka coli 10zł
- burger z przyczepy 40zł
- rosół z japonii 45zł
+
inyourbrain +593
Czy wy jesteście normalni na tym wykopie? Który system pozwala na to, by mieć ponad tysiąc aktywnych sesji, które są aktywne przez ponad rok? Rozumiem, że teraz mam wszystkie pojedynczo usuwać? Nawet nie ma możliwości usunięcia wszystkich jednym kliknięciem. Czy może powinienem napisać skrypt (z racji bycia #programista15k), który wyczyści wszystkie jednocześnie? Później się dziwicie, że konta są "wykradane", gdy sesje żyją w nieskończoność?
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
@wykop @m__b @a__s
#wykop #programowanie #security
#tinder
Czyli w 99% mężczyzna bo to również "tak się przyjęło"?
W drodze powrotnej moja różowa się kłóciła żebym powiedział jej ile zapłaciłem za jej obiad, a jak nie chciałem jej powiedzieć to mi doładowała przez bank telefon na zbliżona kwotę mimo, że wcale tego
A wiesz dlaczego? Bo ona ma na 90% większe powiedzenie niż ty.
Na moje taki tradycyjny model jest bardzo w porządku, jestem najdalej od feminizmu. Faceci płaci, facet zarabia, a baba mu podaje w domu michę pod nos. Można z tym walczyć, możesz związać się z kobietą w "związku partnerskim", ale potem nie #!$%@? jak babsko mówi ci,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Chyba że już z kimś znasz się dużej
Jak ona ci gotuje i sprzata a ty płacisz i wam to pasuje to wszystko OK
To może być nawet forma weryfikacji. Zachowujesz się jak ten dżentelmen, robisz to "co należy" i patrzysz jak zareaguje. Jak pławi sie w luksusie to wiesz, że możesz przewijać dalej. Ale jak też zaczyna się starać to fajny sygnał, że może warto poświęcić czas.
Ta moja, na przykład,
@Magik88: No własnie od tego trzeba zacząć, że nie ma czegos takiego jak gentelman= stawianie i opłacanie wszystkiego. W dupach się #!$%@? niektórym babom. Tak samo jak nie ma czegos takiego jak robic 'co nalezy' jako facet. Ostatnie randewu zapłaciłem za piwa ale laska była na tyle z rigczem, że dwa kolejne spotkania sama opłaciła bez sekundy czekania