Aktywne Wpisy
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
noipmezc +4
wpisujcie wasze ulubione batony
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
oto muj
nie wiem co oni robia z tymi orzechami ale sa zajebiste
Niestety mojej szefowej to nie wystarczyło. Według niej do programowania, podobnie jak do fedrowania, nadają się tylko i wyłącznie mężczyźni. Kompletnie się z nią nie zgodziłem i tym razem postanowiłem walczyć o kandydatkę do ostatniej kropli kawy. Po srogiej kłótni, wypominaniu ASAPÓW i FAKAPÓW, o dziwo udało mi się postawić na swoim, ale po minie szefowej widziałem, że wyświadczyłem tej zdolnej programistce przysługę, ale raczej z dziedziny tych niedźwiedzich.
Na rozmowie szefowa postanowiła bowiem wykorzystać swoją najpotężniejszą b--ń – w--------e kandydata. B--ń równie skuteczną, jak trudną w obsłudze.
Rozmowa przebiegała w miłej atmosferze, ale po serii standardowych pytań, przyszedł czas na atak.
- Noooo, a jaki jest pani ulubiony program? Word? Paint? A może Firefox? Hi hi hi - szefowa próbowała pokazać jej miejsce w szeregu, a ja obserwowałem, jak wielkie zniszczenie wyrządza to pytanie i czy będzie z tego co zbierać.
Okazało się jednak, że nasza kandydatka nie jest w ciemię bita i jeńców nie bierze.
- Mój ulubiony program? Ciemne kolory, 40 stopni Celsjusza, 1400 obrotów na minutę – odpowiedziała, a szefowa strzeliła takiego buraka, że aż naszła mi ochota na botwinkę.
#coolstory #logikarozowychpaskow #pracbaza #wroclaw #humor #heheszki #truestory #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora
@Hunter31: I tu ma rację.