Wpis z mikrobloga

Panowie remontują nam balkon. Repertuar na dziś:
- Santa Marija oooo Santa Marija
- gwizdanie Oczu zielonych Zenka Martyniuka
- gwizdanie Barki
A to dopiero niecała godzina xD
#gownowpis
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@demoniczna_purchawka: U mojego chłopaka remontują budynek. Codziennie po 6 miał z nimi dyskusję w stylu:
-Proszę przyciszyć radio
-Ja njie rozumim.
Albo jeśli trafi na Polaka
- Już po ciszy nocnej. Mamy prawo sobie posłuchać. Proszę dzwonić na Policję. NIE MA TAKIEGO PRAWA ŻEBY NAM ZAKAZALI GRANIA RADIEM.

• Odpowiedz
@demoniczna_purchawka: Noo tamci zaczynają często nawet o 5. Nie spotkałam się z czymś takim. Niestety wyjątkowi buce :( Ale na szczęście ja ostatnio też trafiłam na miłego. Dostałam nawet przepis na ciastoxD Okazało się że jest programistą (robi co prawda jakieś głupotki dla jednej firmy) i jeszcze dorabia jako złota rączka bo lubixD
  • Odpowiedz
  • 2
@milionerro nie, bo narzeczony im się kiedyś ukazał w oknie, więc może dlatego nie ( ͡ ͜ʖ ͡) ale ogólnie panowie nie są jacyś rozmowni, oczywiście nie przeszkadza mi to :D

@daddyissues_ a ciasto chociaż dobre? :D

@Frank_Parker No jasne, że tak. Niech śpiewają i gwiżdżą ile chcą, mi to nie przeszkadza!

@haZEk może trafisz na takich panów jak ja, są spoko, więc
  • Odpowiedz
  • 1
@demoniczna_purchawka tez czesto spiewam na budowie i szczerze mowiac mam podobny repertuar xD
No moze mniej martyniuka a wiecej anielskiego orszaku ale nie wiem czy to dobrze ( ͡° ʖ̯ ͡°) xD
  • Odpowiedz