Aktywne Wpisy

Chlebek_Pyszny +170
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

Smok_Baltazar +18

Ew. Przejąć leasing, kupić czyjeś firmowe.
Największy spadek ceny ma już za sobą. Jeśli dobrze trafimy, to da się znaleźć auto z przebiegiem 20-30-40.000 kilometrów, co w praktyce oznacza że dalej będzie na gwarancji, będzie można sprawdzić i samemu ocenić
Mam swój Huyndai i10 z silnikiem 1.0 i mi wystarczy ( ͡° ͜ʖ ͡°). Małe auto, ale ja też jestem mały, niski. Łatwo nim zaparkować. Słaby silnik na
Ale po prostu nie widzę dużych minusów takiego rozwiązania ¯_(ツ)_/¯
@cwlmod: A ja powiem, że 7 lat i 300k do większego remontu zawieszenia i osprzętu (silnik jeszcze daje rady). I jeżeli dobrze ocynkowany to pożyje 15lat i 500-600k. A ostatnio coraz lepiej z cynkowaniem, zwłaszcza w europejskich markach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do jazdy po mieście bajka, często z bogatym wyposażeniem. Teraz mam full opcje fabie 1.2tsi 2017 podgrzewana fotele, tempomat tylko automatu brak. W kombi więc bagażnik duży wygodny. Te małe uturbione silniki naprawdę dają radę. Kupiłem z przebiegiem 150tys głównie robiony na trasach bo to auto po przedstawicielu.
Jeśli chodzi o mityczne auta po przedstawicielach to głównie bajki. Teraz auta
Jedni wolą kupic auto